Η Meghan Markle στην πιο αμήχανη αγκαλιά της - Μοιράστηκε η ίδια το επίμαχο βίντεο

24.10.2019
Η Meghan Markle στην πιο αμήχανη αγκαλιά της - Μοιράστηκε η ίδια το επίμαχο βίντεο
Μία αρκετά παράξενη στιγμή που, όμως, χειρίστηκε άψογα η δούκισσα του Sussex.

Πραγματοποιώντας την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την περιοδεία στην Αφρική και τον σάλο που προκάλεσαν τα σχόλιά της περί των δυσκολιών που περνά ως royal, η Meghan Markle έδωσε το "παρών" σε εκδήλωση του One Young World Summit.

Για την περίσταση, επέλεξε ένα εντυπωσιακό μωβ φόρεμα που έχει ξαναφορέσει, και μάλιστα όταν ήταν έγκυος [φωτό κάτω], ενώ, αυτή τη φορά άφησε τα μαλλιά της ελεύθερα.

Κάποια στιγμή, η άφιξή της ανακοινώθηκε στο κοινό και εκείνη διέσχισε όλο το Royal Albert Hall, όπου πραγματοποιούνταν η εκδήλωση μέχρι να φτάσει στη σκηνή όπου την περίμενε η διοργανώτρια, Kate Robertson.

Εκεί ακριβώς καταγράφηκε η αμήχανη στιγμή για την οποία σήμερα μιλά όλοι οι royal fans -Για την ιστορία, χθες μιλούσαν για τη φωτογραφία των Sussexes που η βασίλισσα "εξαφάνισε" τα διαμερίσματά της.

Επιστρέφοντας, λοιπόν στο Royal Albert Hall και τη σύνοδο One Young World, η κάμερα κατέγραψε τις δυο γυναίκες να κινούνται η μία προς την κατεύθυνση της άλλης αλλά με άλλες προθέσεις.

Η μεν Meghan πλησίαζε με ανοιχτά τα χέρια της έχοντας σκοπό να αγκαλιάσει τη Robertson, η δε Robertson μπερδεύτηκε τελείως. Ενώ πλησίαζε με το χέρι προτεταμένο με σκοπό, προφανώς τη χειραψία, σα να σκέφτηκε την τελευταία στιγμή ότι χρειαζόταν να κάνει βαθιά υπόκλιση και κάπου οι δυο γυναίκες "χάθηκαν", με τη δούκισσα του Sussex να την "επαναφέρει" τρυφερά στην επιλογή της αγκαλιάς, δείχοντάς της με τις κινήσεις της ότι "δε χρειάζεται" η υπόκλιση.

Το βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου ενώ και η ίδια η Meghan -ή έστω οι άνθρωποι που διαχειρίζονται τον επίσημο λογαριασμό των Sussexes στο instagram- το συμπεριέλαβε σε ένα συνολικό της βραδιάς που μοιράστηκε με τους αμέτρητους followers τους. Από διαφορετική γωνία, βέβαια, τραβηγμένο, πιο... διακριτική, αλλά η ίδια στγμή.

Ιδού το βίντεο όπως το είδαμε και έτσι, και αλλιώς: