Kate – William: Τα σχέδια τους για το Halloween μαζί με τα παιδιά τους

26.10.2019
Kate – William: Τα σχέδια τους για το Halloween μαζί με τα παιδιά τους
H Kate Middleton και ο Πρίγκιπας William σχεδιάζουν ένα απολαυστικό Halloween πάρτι για τα παιδιά τους, τον πρίγκιπα George, την πριγκίπισσα Charlotte και τον πρίγκιπα Louis. Kαι ναι εννοείται ότι ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge θα έχουν ενεργό ρόλο σε αυτό το πάρτι με τα μικρά τους.

«Τώρα που ο George και η Charlotte είναι ελαφρώς μεγαλύτεροι, η Κate αποφάσισε ότι φέτος η οικογένεια θα φτιάξει πρόσωπα κολοκύθας», είπε μια πηγή στο US Weekly. «Η Kate και ο William θα κάνουν το σκάλισμα και τα παιδιά θα τις διακοσμήσουν. Αυτό είναι κάτι που έχει πραγματικά ενθουσιάσει την Kate καθώς λατρεύει να βλέπει τα παιδιά της να δημιουργούν».

Δεδομένου ότι ο 6χρονος πρίγκιπας George και η Charlotte, η οποία είναι 4 ετών, είναι παθιασμένοι με το μαγείρεμα, η μαμά τους θα κάνει τα cupcakes μαζί τους αφού είναι η εορταστική δραστηριότητα των διακοπών.

Φαίνεται ότι η οικογένεια θα απολαύσει και πάλι μαζί ζεστές στιγμές, δεδομένου ότι η Kate και ο William μόλις γύρισαν από το πενθήμερο ταξίδι τους στο Πακιστάν όπου έκαναν μια βασιλική περιοδεία - χωρίς τα παιδιά τους.

Στο μεταξύ, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, αντιμετώπισαν ένα τρομακτικό επεισόδιο όταν το αεροπλάνο που τους μετέφερε μαζί με άλλους επιβάτες, αναγκάστηκε να ματαιώσει την προσγείωσή του,δύο φορές, αφού συνάντησε σφοδρή καταιγίδα. Το αεροπλάνο έκανε κύκλους για μια ώρα, αλλά ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε.

Κατά τη διάρκεια της περιπετειώδους βασιλικής περιοδείας τους στο Πακιστάν, η Κate και ο William έκαναν καθημερινό έλεγχο στα παιδιά τους. «Ο William και η Kate τους τηλεφωνούσαν κάθε βράδυ προτού αυτά πάνε για ύπνο», είπε μια πηγή μέσα από το παλάτι στην εφημερίδα US Weekly.

Ν.Μ.