Ο Harry, η Meghan και το δεύτερο παιδί

11.11.2019
Ο Harry, η Meghan και το δεύτερο παιδί
Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex ίσως υποδεχτούν ένα τέταρτο μέλος στην οικογένειά τους, νωρίτερα από ό, τι πιστεύουμε.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τους σε ένα κοινοτικό κέντρο του Windsor το οποίο υποστηρίζει στρατιωτικές οικογένειες, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan συνομίλησαν με συζύγους, παιδιά και συγγενείς αξιωματικών που υπηρετούν τη στρατιωτική τους θητεία.

Ο δούκας άφησε να εννοηθεί ότι το βασιλικό ζευγάρι σκέφτεται να βάλει μπροστά για το δεύτερο μωρό, μιλώντας στην Susie Stringfellow, μία από τις συζύγους των στρατιωτικών.

«Ο Harry έδειξε πραγματικά πολύ ενδιαφέρον για το πώς θα ήταν τα πράγματα με ένα δεύτερο παιδί, γιατί και οι δύο έχουμε μεγαλύτερα παιδιά», δήλωσε η Stringfellow στο Forces Network.

«Προσπαθήσαμε να τον ενθαρρύνουμε να κάνουν ένα δεύτερο μωρό» πρόσθεσε.

Ένα άλλο μέλος της συνάντησης, η Victoria Tucker , εξήγησε πως οι βασιλείς συζήτησαν τον τρόπο με τον οποίο η ζωή στο στρατό επηρεάζει τις οικογένειες.

«Μιλούσαν για τη ζωή στο στρατό, όταν οι στρατιώτες είναι μακριά τα Χριστούγεννα ...», εξήγησε. «Δεν θα ήθελαν να χάσουν τίποτα, τώρα που έχουν το μικρό τους αγόρι, όπως ακριβώς οι σύζυγοι μας χάνουν την ευκαιρία να είναι με τα παιδιά τους».

Ο πρίγκιπας Harry, ο οποίος υπηρέτησε στο στρατό για 10 χρόνια, δήλωσε ότι δεν θα μπορούσε καν να φανταστεί ότι θα βρισκόταν στη θέση αυτή σήμερα, που είναι πλέον πατέρας του Archie Harrison.

Είπε: «Δεν μπορώ καν να φανταστώ πώς είναι να χάνεις το μεγάλωμα του παιδιού σου, καθώς τα παιδιά αλλάζουν τόσο γρήγορα».