Ο πρίγκιπας Κάρολος πρόκειται να λανσάρει την πρώτη του συλλογή ρούχων

14.11.2019
Ο πρίγκιπας Κάρολος πρόκειται να λανσάρει την πρώτη του συλλογή ρούχων
Ναι καλά διάβασες! Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου κάνει τα πρώτα του βήματα στη μόδα!

Όπως διαβάζουμε στα βρετανικά ΜΜΕ, το φιλανθρωπικό Ίδρυμα του Κάρολου, The Prince’s Foundation συνεργάζεται με την Yoox Net-a-Porter σε ένα πρότζεκτ, το οποίο θα περιλαμβάνει την παραγωγή μιας capsule συλλογής τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες.

H σειρά με τίτλο «Modern Artisan» η οποία θα λανσαριστεί το προσεχές καλοκαίρι με μια συλλογή για το επόμενο φθινόπωρο / χειμώνα στοχεύει στο να φέρει σε επαφή την παραδοσιακή κλωστοϋφαντουργία και σχεδιασμό με την αειφόρο βιομηχανική παραγωγή. Μέσα από αυτό, η συνεργασία στοχεύει να προετοιμάσει νέους σπουδαστές (από το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιταλία) με τις δεξιότητες να πετύχουν σε ένα γρήγορα αναπτυσσόμενο ψηφιακό τοπίο.

Διάβασε και αυτό: Ο πρίγκιπας Κάρολος αποκαλύπτει το αγαπημένο του φαγητό -Και είναι ελληνικό!

«Σχεδιασμένη στην Ιταλία και κατασκευασμένη στο Ηνωμένο Βασίλειο, η κολεξιόν Modern Artisan θα αποτελέσει σημαντική έκφραση για το πώς το ταλέντο και η τεχνολογία μπορούν να λειτουργήσουν πέρα ​​από όρια και σύνορα» δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Yoox Net-a-Porter, Federico Marchetti. «Αυτό το έργο, που αποτελεί μέρος μιας μακροχρόνιας εταιρικής σχέσης μεταξύ του Yoox Net-a-Porter και του Ιδρύματος The Prince’s Foundation, θα βοηθήσει στον προετοιμασμό μιας νέας γενιάς ικανών ανδρών και γυναικών για να συγχωνεύσει την παραδοσιακή χειροτεχνία με την ψηφιακή δημιουργικότητα – και ειδικά με σεβασμό στο περιβάλλον - ακολουθώντας το παράδειγμα του πρίγκιπα της Ουαλίας ο οποίος αφιέρωσε τα τελευταία 40 χρόνια στην οικοδόμηση ενός πιο βιώσιμου μέλλοντος » συμπλήρωσε.

Όλα τα κέρδη από τη συλλογή θα διατεθούν στο Prince's Foundation, το οποίο βοηθά στην υποστήριξη των ανθρώπων μέσω της κοινότητας. Θα διατεθεί προς πώληση σε Net-a-Porter, Mr Porter, The Outnet και Yoox.

Αυτή δεν είναι, φυσικά, η πρώτη βασιλική συλλογή μόδας, που λανσαρίστηκε πρόσφατα. Η νύφη του Καρόλου, η δούκισσα του Sussex δημιούργησε το καλοκαίρι μια συλλογή με επίκεντρο τον εργασιακό χώρο, δηλαδή ρούχα για το γραφείο, σε συνεργασία με το φιλανθρωπικό ίδρυμα Smart Works.

Ν. Μ.