Ο Κάρολος έχει γενέθλια και ο Harry του χάρισε μια αδημοσίευτη φωτογραφία του Archie, αλλά...

14.11.2019
Ο Κάρολος έχει γενέθλια και ο Harry του χάρισε μια αδημοσίευτη φωτογραφία του Archie, αλλά...
71ός ετών γίνεται σήμερα ο διάδοχος του Βρετανικού θρόνου και οι επίσημες royal ευχές άρχισαν να καταφθάνουν μέσω social media.

Ο πρίγκιπας Κάρολος έχει σήμερα (14/11) τα γενέθλιά του και ο μικρότερος γιος του ήταν ο πρώτος από τους royals που του ευχήθηκε μέσω Instagram.

Για την περίσταση, η Harry επέλεξε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία από τη βάπτιση του γιου του, όπου εκείνος κρατά τον Archie στην αγκαλιά του έχοντας τον πατέρα του στο πλευρό του. Και οι δυο τους κοιτάζουν τρυφερά το μωράκι και στη λεζάντα διαβάζουμε ευχές με δύο διαφορετικά... ύφη. Ένα με βάση όλους τους τύπους που αρμόζουν στο βασιλικό πρωτόκολο και ένα με βάση την απλή, ανθρώπινη σχέση που υπάρχει ανάμεσα σε κάθε πατέρα, γιο και εγγονό:

"Χρόνια πολλά στην Αυτού Υψηλότητα τον πρίγκιπα της Ουαλλίας - Κύριε, μπαμπά, παππού".

Η φωτογραφία ήταν πραγματικά απίθανη, οι ευχές ζεστές, όμως δεν μπορούμε να μην σημειώσουμε την απουσία της Meghan από το σκηνικό. Και μας κάνει εντύπωση γιατί είναι γνωστή η ιδιαίτερα καλή σχέση που υπάρχει ανάμεσα στη δούκισσα του Sussex και τον πεθερό της. Θα περιμέναμε, για να είμαστε ειλικρινείς μία ακόμη φωτογραφία με τη Μeghan στο πλάνο, μαζί με τον πρίγκιπα Κάρολο. Ίσως έρθει κάτι άλλο μέσα στην ημέρα... Για να δούμε.

Ζ. Κ.