William και Kate: Οι ευχές τους στον πρίγκιπα Κάρολο φανερώνουν πολύ περισσότερα από όσα νομίζεις

14.11.2019
William και Kate: Οι ευχές τους στον πρίγκιπα Κάρολο φανερώνουν πολύ περισσότερα από όσα νομίζεις
Τα γενέθλια του βρετανού διαδόχου υπήρξαν η αφορμή για να επιβεβαιωθεί κάτι που γνωρίζουμε ήδη πολύ καλά, αλλά και κάτι άλλο!

Ο πρίγκιπας Κάρολος συμπληρώνει σήμερα (14/11) τα 71 χρόνια ζωής και όπως, ήταν αναμενόμενο, δέχτηκε τις ευχές των δικών του ανθρώπων και διαδικτυακά.

Έχουμε ήδη μιλήσει για τη φωτογραφία που μοιράστηκαν, με την αφορμή, οι Sussexes, υπογραμμίζοντας την απουσία της Meghan από το... κάδρο.

Τώρα θα μιλήσουμε για τον τρόπο με τον οποίο επέλεξαν οι Cambridges να ευχηθούν στον πατέρα/πεθερό/παππού τους.

Τρεις φωτογραφίες είδαμε στην ανάρτηση της Kate και του William. Τρεις φωτογραφίες που έχουμε ξαναδεί. Η πρώτη είναι από την περσινή οικογενειακή φωτογράφηση που πραγματοποιήθηκε με αφορμή τα 70 χρόνια του διαδόχου και απαθανατίζει τον εορτάζοντα με τη νύφη του και τον μικρότερο γιο της, πρίγκιπα Louis ν κάνει χαρές στον παππού. Στη δεύτερη βλέπουμε τον Κάρολο με τον πρωτότοκό του, ντυμένους με τις επίσημες στολές τους -ο δεύτερος και ο τρίτος στη σειρά διαδοχής για τον θρόνο, γαρ- με πολύ χαλαρή διάθεση όμως. Και υπάρχει και μία τρίτη, όπου βλέπουμε τον πρίγκιπα Κάρολο με τους δυο γιους του, σε διάλειμμα από επίσημη φωτογράφηση, όπως σημειώνει στον δικό του λογαριασμό ο βασιλικός φωτογράφος Chris Jackson.

Σε αυτή την τρίτη φωτογραφία στεκόμαστε περισσότερο, πριν περάσουμε στη λεζάντα που επίσης μας έκανε εντύπωση.

Η κίνηση να συμπεριλάβουν τον Harry στην ανάρτηση αυτή, ενδεχομένως να είναι μία "λευκή" σημαία από τον William και την Kate, οι οποίοι δεν αποκλείεται να διάλεξαν αυτό τον τρόπο για να γεφυρώσουν το χάσμα που φαίνεται ότι έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στα δύο αδέλφια.

Για την ιστορία, βέβαια, να επαναλάβουμε ότι αντίστοιχη κίνηση στον λογαριασμό των Sussexes όχι μόνο δεν είδαμε, αλλά σημειώσαμε ήδη την απουσία και της Meghan από την ανάρτηση.

Έστω... Ιδού και προχωράμε στο σχόλιο για τη λεζάντα, που προαναφέραμε!

🎂 Wishing a very happy Birthday to The Prince of Wales! 📷 @chrisjacksongetty / PA

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kensington Palace (@kensingtonroyal) στις

Η λεζάντα στην ανάρτηση των Cambridges, λοιπόν, ήταν πολύ τυπική. Μέχρι και... ψυχρή θα μπορούσε να τη χαρακτηρίσει κάποιος. "Ευχόμαστε στον πρίγκιπα της Ουαλίας ευτυχισμένα γενέθλια", διαβάζουμε πλάι στα credits της φωτογραφίας.

Εντάξει, γνωρίζουμε ότι, στην πραγματικότητα δεν είναι οι ίδιοι οι royals που επιμελούνται των posts όμως όταν θέλουν, μπορούν να τα κάνουν πιο προσωπικά. Όπως έκανε ο Harry, για παράδειγμα, με αυτή την αφορμή.

"Χρόνια πολλά στην Αυτού Υψηλότητα τον πρίγκιπα της Ουαλλίας - Κύριε, μπαμπά, παππού", έγραψε δίπλα στη γλυκύτατη φωτογραφία που μοιράστηκε στέλνοντας τις ευχές τους σε επίσημο, αλλά και ανεπίσημο τόνο!

Βέβαια, τι μας λέει, στην ουσία -και- αυτό το παράδειγμα; Ότι "άλλο οι Cambridges και άλλο οι Sussexes". Σε όλα τα επίπεδα. Και... δεν "τρέχει" και κάτι. Με "δεδομένο" -όσο μπορεί, βέβαια να ισχυριστεί κανείς κάτι τέτοιο- ο William και η Kate, θα γίνουν βασιλείς μια μέρα, ενώ ο Harry και η Meghan όχι.

Για τους πρώτους, λοιπόν, το πρωτόκολλο είναι λιγότερο -έως καθόλου- ελαστικό. Αντίθετα με τους δεύτερους, που έτσι κι αλλιώς έχουν αποδείξει επανειλημμένα ότι θέλουν να κάνουν τα πράγματα "Their Way".

Όλα καλά λοιπόν. Και για την ιστορία, ιδού πώς ευχήθηκαν στον πρίγκιπα Κάρολο, ο οποίος, παρεμπιπτόντως σήμερα, βρίσκεται στην Ινδία, οι άνθρωποι του Clarence House, της επίσημης κατοικίας του εορτάζοντα και του επίσημου λογαριασμού της βασιλικής οικογένειας, στο Instagram.

Ζωή Κίττα