H Meghan Markle έπιασε ήδη δουλειά στον Καναδά

17.01.2020
H Meghan Markle έπιασε ήδη δουλειά στον Καναδά
Η δούκισσα του Sussex έχει ήδη αρχίσει να κάνει κάποια διατλαντική φιλανθρωπική εργασία, ενώ αυτόν τον καιρό βρίσκεται στο Βανκούβερ του Καναδά. Όπως ξέρουμε, η Meghan και ο Harry ανακοίνωσαν τα σχέδιά τους να απαρνηθούν τα πριγκιπικά καθήκοντα, επιβεβαιώνοντας ότι θα μοιράσουν το χρόνο τους μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου και της Βόρειας Αμερικής.

Η Μeghan έχει ξεκινήσει τη νέα της ζωή στον Καναδά εδώ και λίγες μέρες, αλλά ήδη βρήκε το χρόνο να επισκεφτεί δύο τοπικές φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο κέντρο γυναικών Downton Eastside στο Βανκούβερ, την Τετάρτη, η δούκισσα μίλησε στους εργαζομένους και τα μέλη του κέντρου, για τις γυναίκες στην περιοχή και τα θέματα που αντιμετωπίζουν. Ντύθηκε με casual τζιν, flat μπότες και πλεκτό jumper - μια έντονη αντίθεση σε σχέση με την προηγούμενη, πιο επίσημη, βασιλική της εμφάνιση.

Διάβασε και αυτό: Cambridges vs Sussexes: Ποιο royal ζευγάρι έχει μεγαλύτερη περιουσία και γιατί

Η Meghan φωτογραφήθηκε χαμογελώντας με οχτώ γυναίκες από την οργάνωση, σε μια φωτογραφία που ανέβηκε στους λογαριασμούς social media του φιλανθρωπικού οργανισμού. «Η δούκισσα του Sussex, Meghan Markle, μας επισκέφθηκε σήμερα για να συζητήσουμε θέματα που αφορούν τις γυναίκες στην κοινότητα» ήταν η λεζάντα.

Στη συνέχεια της μέρας η δούκισσα πήγε να επισκεφθεί μια άλλη οργάνωση. Μια φεμινιστική οικολογική ομάδα με τον τίτλο Justice for Girls.

Η επίσκεψη ανέβηκε στο twitter της ομάδας: «Χθες, η δούκισσα του Sussex, Meghan Markle μας επισκέφθηκε για να συζητήσει την κλιματική δικαιοσύνη για τα κορίτσια και τα δικαιώματα των ιθαγενών λαών. Ήταν σπουδαίο να μιλήσουμε για τη σημασία μιας ολιστικής προσέγγισης στην κοινωνική δικαιοσύνη και της δύναμης της ηγεσίας των νέων γυναικών».

Νικολέτα Μακρή