Την "πάτησε" ο William: Αυτή είναι η φωτογραφία που τον μπέρδεψε τόσο πολύ [video]

17.01.2020
Την "πάτησε" ο William: Αυτή είναι η φωτογραφία που τον μπέρδεψε τόσο πολύ [video]
Ο δούκας του Cambridge έδειξε σοκαρισμένος από το "μπέρδεμα". Και δεν είχε άδικο, εδώ που τα λέμε!

Την πρώτη κοινή επαγγελματική τους υποχρέωση για το 2020 πραγματοποίησαν χθες ο πρίγκιπας William και η σύζυγός του, Kate Middleton, υπό τη "σκιά" της αναστάτωσης που προκάλεσε στη βασιλική οικογένεια η απόφαση των Sussexes να χαράξουν νέα, δική τους πορεία, όχι πια ως senior royals.

Το royal ζεύγος επισκέφτηκε το Khidmat Centre στο Bradford όπου οι υπεύθυνοι τους υποδέχτηκαν με μία έκπληξη. Τοπική ζαχαροπλάστης, με τη φίρμα Cup Caker φιλοτέχνησε (γιατί περί έργου τέχνης πρόκειται, αν και... "παραφορτωμένου") μία τούρτα-υπερπαραγωγή προς τιμή τους, την οποία και θαύμασαν αμέσως μόλις μπήκαν στον χώρο υποδοχής.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που μοιράστηκε η ίδια η ζαχαροπλάστης μέσω instagram, επρόκειται για ένα σύμπλεγμα από τούρτες και cupcakes σε διάφορα μεγέθη, επάνω στα οποία είχε τοποθετήσει φωτογραφίες του ζεύγους αλλά και της οικογένειάς τους σε διάφορα μεγέθη επίσης.

Ιδού μια πρώτη γεύση μέσω ενός βίντεο που έχει καταγράψει το project σε όλο του το μεγαλείο.

Πράγματι, ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge εντυπωσιάστηκαν μόλις είδαν τη γλυκιά κατασκευή και δεν το έκρυψαν, συχγαίροντας ταυτόχρονα τη δημιουργό του.

Υπήρξε κάτι όμως που "κέρδισε" το βλέμμα του William προκαλώντας του μεγάλη σύγχιση -με την αστεία έννοια, βέβαια.

Μα από τις φωτογραφίες που είδε επάνω στα cupcakes τον μπέρδεψε τελείως και έσκυψε να τη δει καλά καλά δυο, τρεις φορές γιατί νόμισε ότι έβλεπε τη Charlotte όμως, στην πραγματικότητα ήταν μια δική του παιδική φωτογραφία, αυτή που έβλεπε.

Στη συνέχεια δείτε το βίντεο που κατέγραψε τη συγκεκριμένη αστεία στιγμή και αμέσως μετά, τη φωτογραφία που προκάλσε όλο αυτό το "μπέρδεμα". Μα ναι... Πατέρας και κόρη μοιάζουν πάρα πολύ!

Αυτή τη φωτογραφία είχε χρησιμοποιήσει -μεταξύ άλλων- η ζαχαροπλάστης του Bradford και ήταν αυτή που "ζάλισε" τον William. Πρόκειται για ένα στιγμιότυπο από το 1992 όπου ο δεύτερος στη σειρά διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο χαμογελά πονηρά στον φακό στα 10 του χρόνια.

Μα δεν είναι ίδιος με τη μοναχοκόρη του; Έχουμε δει το ίδιο πονηρό αυτό βλέμμα στο πρόσωπο της πριγκίπισσας Charllote ουκ ολίγες φορές.. Ιδού για του λόγου το αληθές

Κλείνοντας πάντως, και υπογραμμίζοντας ότι και τα τρία παιδιά των Cambridges έχουν αυτό το πονηρό, τρισχαριτωμένο υφάκι, καταθέτουμε μία ακόμη διπλή φωτογραφία με την Kate και τον George, έτσι, ώστε να θυμηθούμε ότι "είχαν να πάρουν τα πριγκιπόπουλα".

Ζωή Κίττα