Όταν ο Harry μίλησε για τη δουλειά που θα ήθελε να κάνει αν δεν ήταν πρίγκιπας

22.01.2020
Όταν ο Harry μίλησε για τη δουλειά που θα ήθελε να κάνει αν δεν ήταν πρίγκιπας
Τώρα που ο Ηarry και η Μeghan ανακοίνωσαν ότι εγκαταλείπουν τους βασιλικούς τους ρόλους, πολλοί αναρωτιούνται τι θα κάνει το ζευγάρι για να βγάζει χρήματα. Σύμφωνα άλλωστε με την ανακοίνωση του παλατιού, το ζευγάρι δεν θα λαμβάνει πλέον χρήματα από το δημόσιο, αφού επέλεξε να ζήσει έχοντας μεγαλύτερη ιδιωτικότητα.

Και ενώ η Meghan έχει ήδη ξεκινήσει τις φιλανθρωπικές της ενασχολήσεις στη νέα χώρα διαμονής του ζευγαριού, τον Καναδά και μάλιστα ακούγεται ότι μπορεί να επιστρέψει στην υποκριτική, φαίνεται ότι ο Harry τρέφει μια μυστική επιθυμία για μια πιο «κανονική» καριέρα. Εκτός αυτού, δεν είναι η πρώτη φορά που εγκαταλείπει, θεωρητικά, τη ζωή μπροστά από τα φώτα της δημοσιότητας καθώς το ίδιο έγινε κατά τη διάρκεια της θητείας του στις ένοπλες δυνάμεις (η οποία, για την ιστορία, διεκόπη πρόωρα μετά από μια διαρροή του Τύπου κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στο εξωτερικό).

Μια πηγή κοντά στη βασιλική οικογένεια, η δημοσιογράφος Rebecca English, η οποία συναντήθηκε με τον Harry όταν ο πρίγκιπας ταξίδεψε το 2006 για πρώτη φορά στο Λεσότο της Νότιας Αφρικής, λέει ότι μιλούσε συχνά για την επιθυμία τoυ να ξεκινήσει από την αρχή. «Θα ήθελα πολύ να πάω και να δουλέψω ως ξεναγός, απλά πηγαίνεις στην ύπαιθρο και είσαι εσύ», γράφει στην Daily Mail, αναφερόμενη στον Harry.

Δεδομένης της αγάπης του πρίγκιπα για τη χώρα- καθώς και της ανάγκης για περισσότερη ιδιωτικότητα- προκαλεί αίσθηση το ότι θα ήθελε πολύ να αναλάβει έναν τέτοιο ρόλο. Πριν από την περιοδεία του με την Meghan στη Νότια Αφρική τον περασμένο χρόνο, ο Harry είπε: «Προσωπικά, ανυπομονώ να συστήσω τη Νότια Αφρική στη γυναίκα μου και το γιο μου! Θα σας δούμε όλους πολύ σύντομα».

Για να δούμε τελικά.. Λέτε να ξεκινήσει τη δική του εταιρεία ξεναγήσεων σε απομακρυσμένες γωνιές του Καναδά;