Meghan - Harry: Το συγκινητικό μήνυμα τους για τον κορονοϊό που δίνει θάρρος στις δύσκολες στιγμές

23.03.2020
Meghan - Harry: Το συγκινητικό μήνυμα τους για τον κορονοϊό που δίνει θάρρος στις δύσκολες στιγμές
Η επιδημία του κορονoϊού είναι μεν τρομακτική, αλλά αποτελεί επίσης μια ευκαιρία για τους ανθρώπους να γίνουν όλοι μια γροθιά. Και σε αυτή τη μάχη όλοι σχεδόν οι διάσημοι, δίνουν καθημερινά το "παρών", ανάμεσα στους οποίους και η Meghan Markle μαζί με τον πρίγκιπα Harry. Το ζευγάρι μίλησε για τον ιό για πρώτη φορά και τα λόγια του ήταν εντυπωσιακά ενθαρρυντικά. Στο Instagram των Sussexes αναρτήθηκε ένα όμορφο μήνυμα σχετικά με την πανδημία του κορονοϊού, τιμώντας τους ανθρώπους που υποστήριζουν ο ένας τον άλλον.

Το ζευγάρι έκανε share το μήνυμα στo λογαριασμό του, SussexRoyal στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με το quote: «Αυτή η στιγμή είναι μια αληθινή απόδειξη για το ανθρώπινο πνεύμα».

Στη συνέχεια έγραψαν στη λεζάντα:

«Πρόκειται για αβέβαιους καιρούς. Και τώρα, περισσότερο από ποτέ, χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλον. Χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλον για την αλήθεια, την υποστήριξη και για να αισθανόμαστε λιγότερο μόνοι σε μια εποχή που μπορεί να αισθανόμαστε αρκετά τρομαγμένοι. Υπάρχουν τόσοι πολλοί σε όλο τον κόσμο που χρειάζονται υποστήριξη αυτή τη στιγμή, οι οποίοι εργάζονται ακούραστα στο παρασκήνιο για να ανταποκριθούν σε αυτή την κρίση, στην πρώτη γραμμή ή στο σπίτι. Η προθυμία μας, ως άνθρωποι, να προσφέρουμε, μπροστά σε αυτό που βιώνουμε όλοι με το COVID-19 είναι εκπληκτική. Αυτή η στιγμή είναι μια αληθινή απόδειξη για το ανθρώπινο πνεύμα».

Και συνεχίζουν:

«Συχνά μιλάμε για συμπόνια. Όλων οι ζωές πηρεάζονται με κάποιο τρόπο από αυτό, ενώνοντας τον καθένα μας παγκοσμίως. Το πώς προσεγγίζουμε ο ένας τον άλλον και τις κοινότητες μας, με ενσυναίσθηση και καλοσύνη, είναι αναμφίβολα σημαντικό αυτή τη στιγμή. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες, αυτή θα είναι η κατευθυντήρια αρχή μας. Θα μοιραζόμαστε πληροφορίες και πόρους για να βοηθήσουμε να καθοδηγηθούμε μέσα στην αβεβαιότητα: από το να ποστάρουμε ακριβείς πληροφορίες και γεγονότα από αξιόπιστους ειδικούς, μέχρι να ενημερωνόμαστε σχετικά με τα μέτρα που μπορούμε να πάρουμε για να διατηρήσουμε υγιείς τον εαυτό μας και τις οικογένειές μας, ακόμα και να δουλέψουμε με οργανισμούς που μπορούν να υποστηρίξουν την ψυχική και συναισθηματική υγεία μας».

Ο Harry και η Μeghan δήλωσαν ακόμη ότι σχεδιάζουν να μοιράζονται τις πιο εμπνευσμένες ιστορίες από όλο τον κόσμο για το πώς οι άνθρωποι βοηθούν ο ένας τον άλλον.

«Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό και ως παγκόσμια κοινότητα μπορούμε να υποστηρίξουμε ο ένας τον άλλον μέσω αυτής της διαδικασίας και να οικοδομήσουμε μια ψηφιακή γειτονιά που να είναι ασφαλής για όλους μας», κατέληξαν στο συγκινητικό μήνυμα τους.

Τέλος και ενώ οι εξελίξεις "τρέχουν" παγκοσμίως λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, η βασίλισσα έφυγε από το Μπάκινχαμ, ο Κάρολος παραμένει "μακριά" από τα κοινά λόγω ηλικίας, ο William λέγεται ότι ίσως αναλάβει χρέη αντιβασιλέα και ο Harry δεν αποκλείεται να επιστρέψει στην πατρίδα για να γεμίσει το κενό που μοιραία έχει δημιουργηθεί. Αυτό είναι κάτι που ούτε εκείνος ούτε η σύζυγός του θέλουν σε καμία περίπτωση, όμως, δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα που θέλουν τους Sussexes έτοιμους να "συμμορφωθούν" με τις υποχρεώσεις τους αν αυτό χρειαστεί.

Αναμένουμε.