Archie: Τα πρώτα μαθήματα κολύμβησης, το όνομα που απέρριψαν οι γονείς του και η αγάπη του για τα ζώα

09.09.2020
Archie: Τα πρώτα μαθήματα κολύμβησης, το όνομα που απέρριψαν οι γονείς του και η αγάπη του για τα ζώα
Είναι πλέον πασίγνωστο ότι ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle έχουν απομακρυνθεί από τα βασιλικά τους καθήκοντα και μένουν πλέον στο Λος Άντζελες μαζί με τον μικρό Archie, προκειμένου να ζήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μιλώντας σε μερικούς από τους πιο κοντινούς και αγαπημένους του ζευγαριού, οι βασιλικοί ρεπόρτερ Carolyn Durand και Omid Scobie κατάφεραν να αποκαλύψουν άγνωστες λεπτομέρειες για τον Harry, την Μeghan και τον μικρό Archie, στο νέο τους βιβλίο «Finding Freedom: Harry and Meghan And The Making Of A Royal Family». Και η αλήθεια είναι ότι δεν τις χορταίνουμε.

Σύμφωνα με την πολυσυζητημένη βιογραφία των Sussexes, που, για την ιστορία, κυκλοφορεί στην Ελλάδα από τις εκδόσεις Xάρτινη Πόλη ο μικρούλης Archie ξεκίνησε μαθήματα κολύμβησης όταν ήταν μόλις μερικών μηνών. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη βασιλική επίσκεψη του ζευγαριού στη Νότια Αφρική τον Οκτώβριο του 2019, οι Durand και Scobie αποκάλυψαν ότι το νεότερο μέλος της βασιλικής οικογένειας έκανε βρεφικά μαθήματα κολύμβησης. Δεδομένου ότι γεννήθηκε τον Μάιο του 2019, πρέπει να ήταν μόλις μερικών μηνών όταν έκανε την πρώτη του βουτιά. Τι γλυκό!

Η εγγραφή του Archie στα μαθήματα κολύμβησης δεν έγινε χωρίς σκέψη. Σύμφωνα με το Finding Freedom, οι γονείς του έκαναν ουσιαστική έρευνα, υπογράφοντας τελικά για τον Archie να κάνει το επόμενο βήμα «μετά από το άγχος που βίωσαν, αναζητώντας βίντεο στο YouTube σχετικά με το πώς τα μωρά μπορούν να κρατήσουν την αναπνοή τους κάτω από το νερό».

Πηγές κοντά στην οικογένεια μοιράστηκαν επίσης με τους Durand και Scobie μια στιγμή των πρώτων ημερών του ζευγαριού με το νεογέννητο Archie. Ένας φίλος είπε στους συγγραφείς του βιβλίου ότι «η Meghan περιέγραψε τη στιγμή που κράτησε για πρώτη φορά τον Archie ως «έκσταση… απόλυτη ευδαιμονία και ικανοποίηση ». «Ίσα ίσα που κλαίει. Είναι ένας άγγελος», λέγεται ότι είπε η Meghan.

Μεταξύ των άλλων πληροφοριών που αποκαλύφθηκαν στο Finding Freedom είναι ότι η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry γνώριζαν ότι περιμένουν αγόρι πριν από τη γέννηση του Archie. Η Markle είχε ήδη καθυστερήσει οκτώ ημέρες και ποτέ δεν σκέφτηκε να γεννήσει στην Lindo Wing του νοσοκομείου St. Mary - όπου η Kate Middleton γέννησε και τα τρία παιδιά της - επιλέγοντας να γεννήσει στο νοσοκομείο του Portland. Σύμφωνα με τους ρεπόρτερ, η Markle είχε μια «απλή» γέννα και δεν γέννησε με καισαρική τομή.

Το ζευγάρι είχε και ένα διαφορετικό όνομα στο μυαλό του για το μωρό τους (βεβαίως, είναι πολύ κοντά σε αυτό που κατέληξαν στο τέλος). Oι Scobie και Durand είπαν στο Hello! ότι οι Sussexes «ήθελαν κάτι παραδοσιακό, ένα όνομα που ήταν ισχυρό ακόμη και χωρίς κάποιον τίτλο μπροστά του». Σύμφωνα με έναν ανώνυμο φίλο τους, «σκέφτηκαν το όνομα Archibald για ένα δευτερόλεπτο ... Αλλά τελικά επέλεξαν το λίγο μικρότερο Archie».

Αν κρίνει κανείς από τα αγαπημένα του βιβλία, μέχρι το ταξίδι της οικογένειας στη Νότια Αφρική, φαίνεται ότι ο μικρούλης Archie ενδιαφέρεται πολύ για τα ζώα, ακόμη και σε αυτή τη μικρή ηλικία. Κατά τη διάρκεια της βασιλικής περιοδείας στην αφρικανική χώρα στα τέλη Σεπτεμβρίου του 2019, ο Archie «έκανε μιμήσεις του ήχου των ζώων κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην κατοικία του ανώτατου επιτρόπου στο Cape Town», έγραψαν οι βασιλικοί ρεπόρτερ.

Νικολέτα Μακρή