Πριγκίπισσα Beatrice: Η σπάνια φωτογραφία από τον γάμο της - Το φιλί των νεονύμφων

03.11.2020
Πριγκίπισσα Beatrice: Η σπάνια φωτογραφία από τον γάμο της - Το φιλί των νεονύμφων
Η μεγαλύτερη κόρη του πρίγκιπα Andrew και της Sarah Ferguson παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της τον περασμένο Ιούλιο και η μητέρα της νύφης μοιράστηκε μία ξεχωριστή φωτογραφία από εκείνη τη μέρα που δεν είχαμε ξαναδεί.

Η πριγκίπισσα Beatrice και ο αγαπημένος της, Edoardo Mapellli Mozzi παντρεύτηκαν υπό άκρα μυστικότητα στις 17/7/2020 έχοντας ματαιώσει ήδη τα σχέδιά τους μία φορά, λόγω κορονοϊού.

Ο γάμος τελέστηκε στο βασιλικό εκκλησάκι των Αγίων Πάντων και το "παρών" έδωσαν τόσο η 94χρονη βασίλισσα Ελισάβετ όσο και ο 99χρονος σύζυγός της, πρίγκιπας Φίλιππός, οι οποίοι, σύμφωνα με αναφορές ήταν σε "απίθανα κέφια".

Έχουμε δει τις επίσημες φωτογραφίες από εκείνη την ημέρα όμως, σήμερα, κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο μία άλλη, πολύ ξεχωριστή εικόνα του ζεύγους και τη μοιραζόμαστε κι εμείς με τη σειρά μας.

Η μητέρα της νύφης, Sarah Ferguson έλαβε πολλές ευχές για τον γάμο της κόρης της και φαίνεται πως στην κάρτα ευχαριστηρίων που έστειλε σε όσους της ευχήθηκαν έστειλε και μία φωτογραφία των νιόπαντρων. Διάλεξε μάλιστα μία πολύ γλυκιά στιγμή τους, την ώρα που αντάλλασαν ένα φιλί.

Για την ιστορία, να θυμίσουμε ότι η 32χρονη πριγκίπισσα εξέπληξε τους πάντες επιλέγοντας να φορέσει ως νυφικό μία vintage τουαλέτα της γιαγιάς της. Πρόκειται για μία λευκή, ολοκέντητη τουαλέτα με την υπογραφή του Norman Hartnell, ενός σχεδιαστή που η βασίλισσα Ελισάβετ αγαπά ιδιαίτερα.