Πρίκιπας Harry: Ο έρωτας με τη Meghan, η γιαγιά Ελισάβετ, το Crown και ποιος ηθοποιός θα ήθελε να τον ενσαρκώσει [video]

26.02.2021
Πρίκιπας Harry: Ο έρωτας με τη Meghan, η γιαγιά Ελισάβετ, το Crown και ποιος ηθοποιός θα ήθελε να τον ενσαρκώσει [video]
Καλεσμένος στη δημοφιλή εκπομπή “The Late Late Show” βρέθηκε ο βρετανός γαλαζοαίματος και η συνέντευξη με τον, συμπατριώτη του, οικοδεσπότη είχε μεγάλο ενδιαφέρον.

Και ενώ όλος ο κόσμος ασχολείται με τη συνέντευξη που θα δώσουν ο Harry και η Meghan στην Oprah Winfrey στις 7 Μαρτίου, ο δούκας του Sussex μας την "έσκασε" και μίλησε για τα πάντα στον James Corden.

Ο δημοφιλής παρουσιαστής παρέλαβε τον Υψηλό καλεσμένο του με ένα διώροφο ανοιχτό, τουριστικό λεωφορειό και του πρόσφερε μία απίθανη βόλτα στο Λος Άντζελες. O Harry απόλαυσε στο έπακρον την εμπειρία που του προσφερε ο Corden, ο οποίος τον κέρασε μέχρι και παραδοσιακό, βρετανικό τσάι. Οι δυο τους είχαν ένα ατυχηματάκι, μάλιστα, ύστερα από ένα απότομο φρένο που πάτησε ο οδηγός, αλλά ακόμη και αυτό, το απόλαυσε ο πρίγικπας [δες το στιγμιότυπο στο βίντεο που ακολουθεί]

Η συζήτηση ξεκίνησε από τη Meghan και το πότε κατάλαβε ότι εκείνη ήταν "η μία" και έφτασε στο Crown, για το οποίο ο Harry ήταν "κάθετος" ως προς το ότι αποτελεί ξεκάθαρα προϊόν μυθοπλασίας. Ο πρίγκιπας τόνισε πως αυτή η σειρά του Netflix, η οποία, παρεμπιπτόντως, τους έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα ως οικογένεια, τον ενοχλεί λιγότερο από τα όσα πέρασαν ο ίδιος, η σύζυγός του και ο γιος τους από το τοξικό περιβάλλον του βρετανικού Τύπου.

Όταν μάλιστα ο Corden τον ρώτησε αν φαντάζεται κάποιον ηθοποιό κατάλληλο για να τον ενσαρκώσει, εκείνος απάντησε αμέσως: τον Damian Lewis [φωτό κάτω].

Μεταξύ άλλων, ο Harry εξήγησε ότι εκείνοι ουδέποτε εγκατέλειψαν τη βασιλική οικογένεια, απλά έκαναν λίγο πίσω και ότι πάντα θα ασχολούνται με το γενικό καλό, όπου στον κόσμο και αν βρίσκονται. Τόνισε μάλιστα πως "ανεξάρτητα τι αποφάσεις παίρνονται εκεί, εμείς θα είμαστε πάντα κοντά σε αυτούς".

Στη συνέχεια, και αφού αποκάλυψε ότι η γιαγιά του -ναι, η βασίλισσα- αγόρασε μια βαφλιέρα και την έστειλε ως δώρο στον Archie, ο Harry έφτασε στο σπίτι του τηλεοπτικού Πρίγκιπα του Μπελ Ερ, σπίτι στο οποίο, σύμφωνα με τον Corden πρέπει να ζει εκείνος ως πραγματικός πρίγκιπας. Στο σημείο αυτό, και αφού ο γαλαζοαίματος μπήκε στο σπίτι για να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα (!) ο James μίλησε σε FaceTime με τη Meghan την οποία και ενημέρωσε για τη σκέψη του. Εκείνη, βέβαια, δεν ενθουσιάστηκε καθώς, όπως είπε "φτάνει πια με τις μετακομλθσεις" αλλά χωρίς να το καταλάβει αποκάλυψε και πως αποκαλεί τον αγαπημένο της. "Huz", από το "Husband' λοιπόν..

Ιδού ολόκληρη η απολαυστικότατη, πραγματικά, συνέντευξη: