Ποια είναι τα 3 πιο σημαντικά μέλη της βασιλικής οικογένειας σύμφωνα με τους νέους της Βρετανίας - Μεγάλη έκπληξη για το Παλάτι

18.06.2021
Ποια είναι τα 3 πιο σημαντικά μέλη της βασιλικής οικογένειας σύμφωνα με τους νέους της Βρετανίας - Μεγάλη έκπληξη για το Παλάτι
Μια πρόσφατη έρευνα στη Μεγάλη Βρετανία συμπεριέλαβε τις προσωπικότητες τις χώρας και το ερωτηματολόγιο που δόθησε σε νεαρούς πολίτες υπηρχε ερώτηση σχετικά με το ποια θεωρούν ως την πιο σημαντική και τα αποτελέσματα, μάλλον, έφεραν "πονοκέφαλο" στο Μπάκιγχαμ.

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle ψηφίστηκαν από τους βρετανούς νέους ως τα «πιο σημαντικά» μέλη της βασιλικής οικογένειας, μετά τη βασίλισσα Ελισάβετ. Η έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε άτομα από 13 έως 25 χρονών διαπίστωσε ότι η βασίλισσα είναι αυτή που αξίζει περισσότερο σεβασμό, με το 26% των ψήφων, ενώ αμέσως μετά ακολουθούν ο δούκας και η δούκισσα του Sussex με 21%. Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge έλαβαν το 11% των ψήφων.

George, Charlotte, Louis, Archie, Lili; Τι λένε τ' άστρα για τα πέντε πριγκιπόπουλα
βάσει των γενεθλίων τους;

Οι συμμετέχοντες σημείωσαν ότι ήταν fans του Harry και της Meghan επειδή «είναι γενναίοι και ανθεκτικοί και ακόμα και όταν τα πράγματα πάνε στραβά, αυτοί συνεχίζουν», αναφέρει ο Independent.

Η έρευνα διεξήχθη από τη φιλανθρωπική οργάνωση Stem4, η οποία αγωνίζεται για τη θετική ψυχική υγεία στους εφήβους. Η Δρ. Nihara Krause, διευθύνουσα δύμβουλος του stem4, εξήγησε σε μια δήλωση: «Για να κερδίσεις τον σεβασμό των νέων σήμερα, δεν χρειάζεται να έχεις μια τεράστια περιουσία ή να έχεις καλή εμφάνιση.

Harry Meghan: Το Παλάτι τους υποβίβασε επίσημα - Με τον πιο αθόρυβο τρόπο, αλλά το έκανε

«Είναι πολύ πιο σημαντικό να δείξεις γενναιότητα, ανθεκτικότητα και συμπόνια για τους άλλους και για τη φύση. Αυτές είναι σίγουρα ιδιότητες που μοιράζεται η βασίλισσα με μερικά από τα άλλα ονόματα της λίστας, όπως ο David Attenborough και ο Marcus Rashford».

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex αντιμετώπισαν κριτική από τον Τύπο αφού παραιτήθηκαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα και από τις θέσεις τους ως ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας τον Ιανουάριο του 2020, ενώ πρόσφατα, ένας νέο κύκλος αντιπαλότητας έχει ξεκινήσει μετά την εκρηκτική συνέντευξη που έδωσαν στην Oprah Winfrey -και όλες τις υπόλοιπες μετά- όπου μίλησαν ανοιχτά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν από τη ζωή στο Παλάτι, και από τους royal συγγενείς ειδικότερα.