George, Charlotte, Louis, Archie, Lili; Τι λένε τ' άστρα για τα πέντε πριγκιπόπουλα βάσει των γενεθλίων τους;

17.06.2021
George, Charlotte, Louis, Archie, Lili; Τι λένε τ' άστρα για τα πέντε πριγκιπόπουλα βάσει των γενεθλίων τους;
"Ισχυρογνώμων και δημιουργική" η Lilibet, "ιδιαίτερα ευαίσθητος με στόχο να ευχαριστεί τους πάντες" ο Archie, "ασταμάτητος και καρδιοκατακτητής" ο George, "ήρεμη δύναμη" η Charlotte, ένα... "αόριστο αίνιγμα" ο Louis. Ιδού τι άλλα ενδιαφέροντα έχει να πει για τα παιδιά των Cambridges και των Sussexes η βρετανή αστρολόγος Theresa Cheung.

Περιμένοντας να δούμε την πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κόρης του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle η DailyMail δημοσιεύει ένα άρθρο με προβλέψεις για τον χαρακτήρα της μικρής γαλαζοαίματης, όπως επίσης και του αδελφού και των ξαδελφών της.

Η Theresa Cheung, μία βρετανίδα αστρολόγος και αναλύτρια ονείρων, με συγγραφική δράση επίσης, υποστηρίζει ότι η γενέθλια μέρα του καθενός αποκαλύπτει απίστευτα έγκυρα στοιχεία για το πεπρωμένό του ως ενήλικα και χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό ανατολικής και δυτικής αστρολογίας μαζί με νουμερολογία, αναλύει τα δεδομένα και δίνει ένα συγκεκριμένο προφίλ κάθε φορά.

Στην προκειμένη περίπτωση, αναλύονται τα τρία παιδιά του πρίγκιπα William και της Kate Middleton, νούμερα 3, 4 και 5 στη σειρά διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο καθώς και τα δύο των Sussexes, νούμερα 7 και 8.

Ιδού τα ενδιαφέροντα στοιχεία που καταγράφονται, ενώ σημειώνουμε ότι ως γενέθλιος αριθμός ορίζεται ο μονοψήφιος αριθμός που προκύπτει από την ημέρα γενεθλίων (πχ. του George είναι το 4 που προκύπτει από το 2+2) και φανερώνει τη στάση ζωής του κάθε ανθρώπου και ο αριθμός συμπεριφοράς είναι αυτός που προκύπτει από την πρόσθεση όλων των ψηφίων της ημερομηνίας γέννησης και δείχνει τι εικόνα έχουν οι άλλοι για εσένα και είναι πάντα ένα ψηφίο, επίσης.

Πρίγκιπας George: 22 Ιουλίου - Γενναιότητα και καθήκον

Από πολύ μικρή ηλικία ο πρωτότοκος των Cambridges, που τον ερχόμενο μήνα θα συμπληρώσει οκτώ χρόνια ζωής, θα έχει αντιληφθεί τη σημασία της αυτάρκειας. Γεννημένος στην αλλαγή ζωδίου, μεταξύ του ευαίσθητου/στοργικού Καρκίνου και του παθιασμένου/χαρισματικού Λέοντα, ο George θα έχει πάντα... στρατιές θαυμαστών. Καθώς μεγαλώνει, θα γίνει ένας "καρδιοκατακτητής", ένας άνθρωπος των πράξεων και όχι των λόγων που όμως μπορεί να βρεθεί σε δυσάρεστες καταστάσεις καθώς θα έχει την τάση "να κάνει πρώτα και να σκέφτεται μετά". Αυτή η στάση του, βέβαια, θα αποτελέσει και έμπνευση για άλλους,

Ο πρίγκιπας George θα είναι αρκετά παρορμητικός στις πράξεις του εξ ου και θα έχει περιόδους με τα πάνω και τα κάτω του, όμως δεν θα είναι από αυτούς που θα τα παρατήσουν εύκολα, ούτε θα γυρίσουν την πλάτη τους σε άλλους. Σύμφωνα με τον αριθμό της γέννησής του, το 4, θα είναι πρακτικός και αξιόπιστος, όμως με βάση τον αριθμό της συμπεριφοράς του που είναι το 2 τον βλέπουμε πιο ευαίσθητο. Σε συνδυασμό, φαίνεται η επιτυχία και η ευτυχία του βασίζονται στη δυνατότητά του να παραδεχετεί ότι δεν είναι άφθαρτος και τα λάθη του μπορούν να γίνουν ο μεγαλύτερος δάσκαλός του. Όταν καταφέρει να συνεδυάσει το θάρρος με το όραμά του και λίγη υπομονή και αυτοπειθαρχία δεν θα τον σταματά κανείς.

Δες πόσο μοιάζει ο πρίγκιπας George στον μπαμπά William, όταν ήταν στην ίδια ηλικία [photos]

Ο George θα ξεχωρίζει στα αθλήματα και θα έλκεται από ό,τιδήποτε του ζητά να βρίσκεται σε διαρκή δράση, σωματική ή πνευματική. Είναι πολύ πιθανό να ασχοληθεί ενεργά με την πολιτκή, την εκπαίδευση ή τις επιχειρήσεις και όταν φτάσει η στιγμή να κατασταλάξει και να κάνει οικογένεια, μάλλον θα κάνει πολλά παιδιά.

Ακόμη και αν η υπερπροσπάθεια και τα πολλά μέτωπα που ανοίγει τον εξαντλούν, η θέλησή του για διαρκή επαναφόρτιση και νέες προκλήσεις τον χαρακτηρίζουν ως γεννημένο να επιβιώνει και να εμπνέει, ως ηγέτη. Με λίγα λόγια, ναι, θα γίνει ένας εξαιρετικός -και γοητευτικότατος- βασιλιάς μια μέρα.

Πριγκίπισσα Charlotte: 2 Μαΐου - Ανήσυχη φύση και ήρεμη δύναμη

Τα παιδιά που γεννιούνται στις 2 Μαΐου, έχουν την τάση να τα λενε όλα κατάφατσα και με το όνομά τους. Πιστεύουν στα αποτελέσματα και όχι στις ιδέες. Είναι ευφυή και περίεργα εκ φύσεως, ενώ δεν σταματούν να θέλουν να μάθουν πάντα το "Γιατί". Πολλές φορές είναι απότομα και άκαμπτα όμως ποτέ δεν θα πληγώσουν ή θα προσβάλουν άλλους. Απλά δεν ξέρουν πώς μπορούν να πουν αυτό που για εκείνα είναι προφανές, με διαφορετικό τρόπο εκτός από τον προφανή!

Δεν είναι εύκολο να ξεγελάσει κανείς την 6 ετών, σήμερα, μοναχοκόρη των Cambridges. Είναι ένα από αυτά τα διορατικά και απίστευτα ήρεμα παιδιά που οι άνθρωποι συχνά αποκαλούν "παλιά ψυχή". Δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορεί να κάνει αν το πιστεύει και το βάλει στόχο, αλλά η πρόοδός της μπορεί να περιορίζεται από την τάση να κάνει περιττούς εχθρούς λόγω της "ωμής αντιμετώπισης των πάντων" που τη χαρακτηρίζει.

Πριγκίπισσα Charlotte: Οι φωτογραφίες που αποδεικνύουν
πόσο μοιάζει με τη βασίλισσα Ελισάβετ

Είναι τελειομανής και αυτό μπορεί να της κοστίσει. Όσο πιο σύντομα αντιληφθεί ότι μερικές φορές "το αρκετό είναι αρκετό" τόσο το καλύτερο για εκείνη και για τους ανθρώπους που θα έχει δίπλα της.

Ο γενέθλιος αριθμός της είναι το 2 που αγαπά πολύ την επικοινωνία και ο αριθμός της συμπεριφορά της είναι το 7 του ενστίκτου. Αν μάθει να αγνοεί το κουτσομπολίο και να στέκεται με ευαισθησία απέναντι στα συναισθήματά της για τους άλλους όταν λέει τις αλήθειες της, τότε η εξυπνάδα της θα της χαρίσει πολλούς θαυμαστές.

Δεν αποκλείεται να θελήσει να σπουδάσει με κατευθύνσεις τεχνολογικές και επιστημονικές, όμως πάνω απ' όλα, η Charlotte θα έχει τη δυνατότητα να διατηρεί την ψυχραιμία της κάτω από όποια πίεση. Η αυτοπεποίθησή της είναι πολύ ισχηρή, δεν την ενδιαφέρει να κάνει το παραμικρό απλά για να είναι αρεστή και δεν θα αρκεστεί, επ ουδενί, στον ρόλο της αδελφής του μελλοντικού βασιλιά!

Πριγκιπας Louis: 23 Απριλίου - Απατηλός Οδηγός

Ο Απρίλιος είναι ο μήνας των νέων ξεκινημάτων και των ευγενών προθέσεων. Όσοι είναι γεννημένοι αυτό τον μήνα έχουν μια συγκινητικά αφελή προσέγγιση της ζωής, μία απίθανη πίστη στο αδύνατο. To "στερνοπούλι" των Cambridges γεννήθηκε επίσης πάνω σε αλλαγή ζωδίου, όπως ο αδελφός του. Μεταξύ Κριού και Ταύρου το δικό του "στίγμα", συνδυάζοντας μοναδικά την πρωτοποριακά αθώα ενέργεια του Κριού με την σκληρή αποφασιστικότητα του Ταύρου που στο μέλλον μοιραία θα τον οδηγήσουν σε ρόλους ηγετικούς.

Ο πρίγκιπας Louis είναι τριών ετών και γεννημένος ηγέτης. Στη ζωή του θα καθοδηγεί τους άλλους, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, όμως θα κρατά πολλά για τον εαυτό του. Λίγοι άνθρωποι θα τον γνωρίσουν πραγματικά καθώς θα αποτελεί ένα ζωντανό αίνιγμα. Αυτό το χαρακτηριστικό του θα είναι το στοιχείο που θα κρατά τον κόσμο μακριά του αλλά αυτό που θα τραβά τους παντες κοντά του ταυτόχρονα.

Σε αυτό το εγγόνι έχει αδυναμία ο πρίγκιπας Κάρολος και δεν χωράει αμφιβολία

Γενέθλιος αριθμός του το τολμηρό και ερωτικό 5 ενώ αυτός της συμπεριφοράς του το 9 του οραματισμού. Φαίνεται σίγουρο ότι θα διαπρέψει σε κάποια καριέρα που θα του επιτρέψει να χρησιμοποιήσει το ταλέντο του στους... νεωτερισμούς.

Να μην εκπλαγούμε, τονίζει η Cheung, αν μια μέρα δούμε τον πρίγκιπα Louis σε ρόλο influencer στα social media εκφράζοντας τη νέα γενιά των βρετανών royals. Αρκεί να του αναγνωριστεί αυτό το ταλέντο και να του δοθεί η ανάλογη άδεια!

Archie Harrison Mountbatten-Windsor: 6 Μαΐου - Ένα ευαίσθητο αστέρι

Ο Μάιος είναι ο μήνας που σχετίζεται με την αισιοδοξία. Τα παιδιά που γεννιούνται στις 6 αυτού του μήνα, συγκεκριμένα, έχουν το φως γύρω τους, όμως τις περισσότερες φορές παρουσιάζουν υπερευαισθησίες.

Ο πρωτότοκος των Sussexes είναι δύο ετών και μόλις έγινε "μεγάλος αδελφός". Είναι πολύ πιθανό να προσπαθεί διαρκώνς να συντονιστεί εξειδικευμένα στα συναισθήματα των άλλων και να είναι πρόθυμος να βοηθά τους πάντες και να τους ευχαριστεί. Διαισθητικός και ευφάνταστος, συχνά ασυνείδητα αναλαμβάνει τα συναισθήματα των άλλων και καθώς μεγαλώνει, είναι σημαντικό να γνωρίζει πώς να καθορίζει σαφή όρια. Εάν δεν προστατεύει την ευαισθησία του, μπορεί να είναι επιρρεπής σε περιόδους ανεξήγητης θλίψης.

Όσο μεγαλώνει τόσο ισχυρότερη θα είναι η επιθυμία του να αφήσει το στίγμα του στον κόσμο. Με έναν αριθμό γέννησης που είναι το συμπονετικό 6 και ένας αριθμός συμπεριφοράς που είναι το 2 της φαντασίας, τον βλέπουμε περιτριγυρισμένο από υπερβολική ευαισθησία και βάθος. Ο Archie είναι πιθανό να είναι στοχαστικός και είναι σημαντικό οι γονείς του να μην θεωρούν την τάση του αυτή προς εσωστρέφεια, ως αδυναμία.

Meghan και Harry: Τα απίθανα παιχνίδια με τον Archie στην παραλία [video]

Ο σωστός χειρισμός της ευαισθησίας του μπορεί να γίνει η μεγαλύτερη δύναμή του καθώς ο Archie είναι πιθανό να έχει μια βαθιά επιθυμία να κάνει κάτι σημαντικό με τη ζωή του. Μπορεί να προσελκύεται στα επαγγέλματα φροντίδας ή στην παροχή συμβουλών ή σε οποιοδήποτε πεδίο όπου οι φυσικές ψυχολογικές του δεξιότητες μπορούν να βοηθήσουν τους άλλους.

Μόλις μάθει να μην παίρνει τον εαυτό του πολύ σοβαρά, ο Archie θα καθοδηγήσει και θα εμπνεύσει τους άλλους να είναι περισσότερο σε επαφή με τα συναισθήματά τους και να επικεντρωθεί λιγότερο στην εξωτερική εμφάνιση και περισσότερο σε αυτό που έχει σημασία στη ζωή. Είναι μυστικιστικός σε έναν υλικό κόσμο.

Lilibet Diana Mountbatten-Windsor: 4 Ιουνίου - Η... μαθητευόμενη

Το καθοριστικό γνώρισμα της προσωπικότητας της πιο πρόσφατης άφιξης στη βασιλική οικογένεια της Βρετανιας είναι μια παθιασμένη πείνα για καινοτομία. Αν κάποιο από τα βασιλικά παιδιά θα μας εκπλήσσει συνεχώς με τις επιλογές και τις απόψεις της ζωής τους, είναι πιθανό να είναι το Lilibet.

Υπάρχει μια έντονη επιθυμία να μάθει και να ζήσει τη ζωή στο έπακρο εδώ. Η φυσική περιέργεια θα είναι μια από τις μεγαλύτερες δυνάμεις της, καθώς προτείνει ένα ανοιχτό μυαλό που είναι διαρκώς πρόθυμο να ανακαλύψει ξανά τον εαυτό του και να πειραματιστεί. Αλλά μπορεί επίσης να μετατραπεί σε αδυναμία αν γίνει πολύ ακραία ή ανήσυχη, αναζητώντας πάντα το επόμενο νέο άτομο, αιτία ή ιδέα για να χαθεί.

Το γρήγορο μυαλό και η ικανότητα απορρόφησης της γνώσης γρήγορα κάνει τα παιδιά που γεννιούνται αυτήν την ημέρα εξαιρετικοί συγγραφείς και ερευνητές, αλλά είναι επίσης εξαιρετικά δημιουργικοί και μπορεί να υπερέχουν στις τέχνες.

Meghan Markle: Το όνομα της κόρης της έχει μια αναφορά και στη μαμά της, Doria Ragland

Μπορούν να είναι ανθεκτικοί και επαναστατικοί, με ξαφνικές και εκρηκτικές αλλαγές της διάθεσης, αλλά από κάτω έχουν ένα εύθραυστο εγώ που απαιτεί σκληρή απόρριψη και κριτική.

Ο αριθμός γέννησης της Lilbet είναι ένα αξιόπιστο 4 και ο αριθμός συμπεριφοράς της είναι το 1, που μεταφράζεται σε πρωτοπορία και αποφασιστικότητα.

Αυτός ο συναρπαστικός και δυνατός συνδυασμός αριθμών υποδηλώνει ότι το Lilibet θα είναι μια πραγματική δύναμη. Δεν θα υπάρξει βαρετή στιγμή. Με την τάση να είναι προοδευτική, ιδεαλιστική και μη συμβατική, η Lilibet μπορεί συχνά να αισθάνεται παρεξηγημένη καθώς μεγαλώνει. Ο δρόμος προς τα εμπρός είναι να είναι λιγότερο απρόβλεπτος και να εκτιμά τη σημασία της συνέπειας ως σημαντικό συστατικό για τη μελλοντική επιτυχία και ευτυχία της.