Kate – William: Οι 5 επιτυχημένοι κανόνες που ακολουθούν στο μεγάλωμα των παιδιών τους

20.06.2021
Kate – William: Οι 5 επιτυχημένοι κανόνες που ακολουθούν στο μεγάλωμα των παιδιών τους
Ντυμένα στην πένα και πάντα άψογα στους τρόπους και τη δημόσια συμπεριφορά τους, είναι αυτά που φανταζόμαστε όταν σκεφτόμαστε τα παιδιά της βασιλικής οικογένειας. Εντάξει, δεν αμφιβάλουμε ότι πρέπει να μάθουν πολλά για να είναι υποδειγματικοί πρίγκιπες ή πριγκίπισσες. Ωστόσο, οι γονείς τους έχουν υπέροχες μεθόδους που τους βοηθούν να μεγαλώνουν υπάκουα και χαρούμενα παιδιά χωρίς να τους προκαλούν δυσφορία. Σε αυτό το κείμενο θα σου αποκαλύψουμε μερικές έξυπνες μεθόδους που χρησιμοποιούν ως γονείς η Kate και ο William, σύμφωνα με royal editors που ξέρουν μυστικά του παλατιού. Μεθόδους, τις οποίες μπορεί να θες να δοκιμάσεις με τα παιδιά σου.

Χρησιμοποιούν έναν «καναπέ κουβεντούλας» για σοβαρές συζητήσεις

Το άτακτο παιδί κάθεται σε έναν ειδικό καναπέ με τον έναν γονέα και στη συνέχεια σκέφτεται και μαθαίνει από την κακή του συμπεριφορά. Στο σπίτι του William και της Kate, δεν ακούγονται ποτέ δυνατές φωνές. Όλα εξηγούνται στα παιδιά και συζητούνται όλες οι πιθανές συνέπειες.

Απαγορεύονται οι κραυγές, οπότε αν ένα από τα παιδιά αποφασίσει να υψώσει τη φωνή του, φεύγει αμέσως από το δωμάτιο.

Ποια είναι τα 3 πιο σημαντικά μέλη της βασιλικής οικογένειας σύμφωνα με τους νέους της Βρετανίας - Μεγάλη έκπληξη για το Παλάτι

Χρησιμοποιούν κωδικές φράσεις

Μερικοί γονείς μπορεί αμέσως να φωνάξουν στα παιδιά τους για να διορθώσουν τη συμπεριφορά τους. Ωστόσο, αυτό δεν το κάνει η Kate Middleton. Αντ 'αυτού, λέει, «Ας κάνουμε ένα διάλειμμα» και στη συνέχεια ηρεμεί τα παιδιά της με τη βοήθεια ενός βιβλίου ή ενός παζλ. Μόλις τα παιδιά ακούσουν την κωδική λέξη ή θα πρέπει να αλλάξουν συμπεριφορά και να κάτσουν καλά ή θα πάνε να κάτσουν στον καναπέ που αναφέραμε πριν.

Τονίζουν τη σημασία της αφής

Η ειδική για γονείς, Dr Rebecca Chicot, λέει ότι η Kate χρησιμοποιεί επίσης φυσική επικοινωνία για να αποτρέψει τα παιδιά από το να ξεσπάνε. Η Κate πιστεύει ότι οι αγκαλιές είναι σημαντικές και αυτό λέει στα παιδιά της. Ένα άλλο πράγμα που κάνει η δούκισσα είναι να αγγίξει το κεφάλι του παιδιού της όταν συμπεριφέρονται άσχημα. Φαίνεται να λειτουργεί αρκετά καλά, καθώς το ξέσπασμα του πρίγκιπα George αποτράπηκε αποτελεσματικά στο γάμο της Pippa Middleton το 2017.

Βασίλισσα Ελισάβετ Παραίτηση: Αυτοί είναι οι δυο λόγοι για τους οποίους
θα κατέβαινε ποτέ από τον θρόνο

Είναι εντάξει μερικές φορές να παραβιάζεις κανόνες

Αν και φαίνεται ότι τα βασιλικά παιδιά έχουν απίστευτα αυστηρή ανατροφή, δεν είναι απολύτως αλήθεια. Η Kate και ο William καταλαβαίνουν ότι τα παιδιά θα είναι παιδιά και η περιστασιακή άγρια συμπεριφορά δεν είναι μεγάλη υπόθεση. Στο παρελθόν, υπήρχε μια παράδοση να μην δείχνουν στοργή στα βασιλικά παιδιά μπροστά στο κοινό, αλλά δεν είναι αυτό που ο William και η Kate επιλέγουν να κάνουν. Προτίμησαν να παραβιάσουν τον παλιομοδίτικο κανόνα και εισήγαγαν έναν νέο τρόπο γονικής συμπεριφοράς.

Τα παιδιά τους ανταλάσσουν ρούχα

Αν νόμιζες ότι τα βασιλικά παιδιά φορούν μόνο φίρμες μεγάλων σχεδιαστών και καινούργια ρούχα, κάνεις μεγάλο λάθος. Όπως και τα δικά μας παιδιά, φορούν τα ρούχα των μεγαλύτερων αδερφών τους.