Πρίγκιπας Κάρολος: Η απίστευτη αντίδρασή του όταν πάτησε κατά λάθος περιττώματα αγελάδας

19.07.2021
Πρίγκιπας Κάρολος: Η απίστευτη αντίδρασή του όταν πάτησε κατά λάθος περιττώματα αγελάδας
Όλοι οι fans της βασιλικής οικογένειας γνωρίζουν ότι οι βασιλείς είναι μεγάλοι οπαδοί των υπέροχων υπαίθριων χώρων, με την Αυτής Μεγαλειότητα να εξακολουθεί να κάνει ιππασία στα 90 της και την Kate, τη δούκισσα του Κέιμπριτζ, να έχει κατασκευάσει πριν από λίγo καιρό έναν κήπο για το RHS Chelsea Flower Show. Ο πρίγκιπας Κάρολος είναι επίσης μεγάλος λάτρης της φύσης, αλλά δυστυχώς κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης επίσκεψης του στο Great Yorkshire Show, είχε ένα μικρό …ατύχημα, καθώς πάτησε περιττώματα αγελάδας.

Ο Κάρολος, όμως, είναι μαθημένος στη φύση καθώς όχι μόνο ξεκίνησε το The Prince's Countryside Fund, το οποίο έχει δαπανήσει πάνω από 10 εκατομμύρια λίρες σε έργα στο Ηνωμένο Βασίλειο την τελευταία δεκαετία, αλλά έχει επίσης συμμετάσχει στη συγγραφή ενός βιβλίου για θέματα βιολογικής κηπουρικής (και, τι θα μπορούσε να είναι πιο βιολογικό από τα περιττώματα αγελάδων;). Τέλος πάντων, όλα αυτά σημαίνουν ότι κατάφερε να ξεπεράσει το περιστατικό - κυριολεκτικά - σαν πραγματικός επαγγελματίας.

Ο μελλοντικός βασιλιάς της Αγγλίας συμμετείχε σε μια συνομιλία για τα βοοειδή του South Devon όταν αφηρημένος πάτησε περιττώματα αγελάδας. Με ψυχραιμία σκούπισε γρήγορα την κοπριά από το πόδι του στο γρασίδι και συνέχισε με την υπόλοιπη επίσκεψή του. Τέρας ψυχραιμίας!

Μιλώντας για το περιστατικό στον Τύπο, η κριτής βοοειδών Anne Tully, αστειεύτηκε, όπως ανέφερε η εφημερίδα The Telegraph, λέγοντας «του είπα ότι ήταν τύχη, αυτό λέμε πάντα».

Ο λόγος για την επίσκεψη του πρίγκιπα στο Harrogate, ο οποίος συνοδευόταν από τη σύζυγό του, τη δούκισσα της Κορνουάλης, ήταν για να τιμήσει την έναρξη του νέου οδηγού για το περιβάλλον από το The Prince's Countryside Fund, ο οποίος είναι σχεδιασμένος για τους αγρότες, με την ελπίδα να εξασφαλιστεί η προσβασιμότητα γύρω από τη βελτίωση της διαχείρισης της γης του Ηνωμένου Βασιλείου.

Κάρολος και Καμίλα: Σάλος από τα νέα για το νόθο παιδί τους [photos]

Συνολικά ο Κάρολος πέρασε περίπου τρεις ώρες κουβεντιάζοντας με άλλους παρευρισκόμενους, έδωσε ομιλία και επιθεώρησε βραβευμένα βοοειδή και πρόβατα.