Meghan Markle - Πρίγκιπας Harry: Τα σχέδιά τους για τη βάπτιση της Lilibet

20.07.2021
Meghan Markle - Πρίγκιπας Harry: Τα σχέδιά τους για τη βάπτιση της Lilibet
Το νέο ερώτημα για τους οπαδούς της βασιλικής οικογένειας είναι το πότε θα βαφτιστεί η κόρη της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry. Προφανώς, το βασιλικό ζευγάρι ελπίζει ότι η τελετή θα πραγματοποιηθεί στο Windsor, μπροστά από τη γιαγιά του Harry, τη βασίλισσα Ελισάβετ. Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Harry προχώρησε το θέμα και έκανε τις προθέσεις του ξεκάθαρες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στην Αγγλία για τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της πριγκίπισσας Diana, όπου συναντήθηκε με τον πρίγκιπα William για πρώτη φορά μετά την κηδεία του Πρίγκιπα Φίλιππου.

Η βάπτιση της Lili θα μπορούσε να είναι η πρώτη φορά που η Meghan Markle θα επιστρέψει στην Αγγλία από τότε που παραιτήθηκε από τα ανώτερα βασιλικά καθήκοντα και μετακόμισε στην Αμερική. Δεν ήταν σε θέση να παρευρεθεί στην κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου, καθώς ο γιατρός της την συμβούλεψε να μην ταξιδέψει ενώ δεν μπόρεσε να συνοδεύσει τον πρίγκιπα Harry, στην τελετή για το άγαλμα της Diana επειδή μόλις είχε γεννηθεί η κόρη της.

«Ο Harry έχει πει σε πολύ κόσμο ότι θα ήθελε να βαφτιστεί η Lili στο Windsor, όπως ο αδελφός της» αποκάλυψε μια πηγή « Θα περιμένουν μέχρι να το επιτρέψουν οι συνθήκες».

Lilibet Diana: Οι δημόσιες ευχές της βασιλικής οικογένεια στην κόρη των Sussexes - Αυτή των Cambridges ξεχωρίζει

Συνεπώς δεν είναι ακόμα σαφές το πότε θα μπορούσε να γίνει η βάπτιση της Lili, αλλά πιθανότατα θα είναι ένα ιδιωτικό γεγονός, όπως η βάπτιση του Archie το 2019.

Αυτή ήταν η επίσημη φωτογραφία μετά τη βάπτιση του πρωτότοκου των Sussex:

Στη λεζάντα της φωτογραφίας, η Meghan και ο Harry σημείωναν ότι «ο Archie βαφτίστηκε στο Ιδιωτικό Παρεκκλήσι στο Κάστρο του Windsor σε μια ζεστή τελετή που διοργανώθηκε από τον Αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπουρυ, Justin Welby. Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ είναι τόσο χαρούμενοι που μοιράζονται τη χαρά αυτής της ημέρας με μέλη του κοινού που ήταν απίστευτα υποστηρικτικά για τη γέννηση του γιου τους. Σας ευχαριστούν για την καλοσύνη σας στο καλωσόρισμα του πρώτου τους παιδιού και στον εορτασμό αυτής της ξεχωριστής στιγμής. Οι Μεγαλειότατοι είναι τυχεροί που απολαμβάνουν αυτή την ημέρα με την οικογένεια και τους νονούς του Archie».