Δεν φαντάζεσαι πόσο κόστισε η τούρτα για τα γενέθλια της Meghan Markle

04.08.2021
Δεν φαντάζεσαι πόσο κόστισε η τούρτα για τα γενέθλια της Meghan Markle
Η παραγγελία του πρίγκιπα Harry για τα γενέθλια της συζύγου του

Για τα 40α γενέθλια της Meghan Markle στις 4 Αυγούστου, ο σύζυγός της, πρίγκιπας Harry, έχει παραγγείλει μια ειδική τούρτα από ένα φούρνο στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια με το όνομα Posies & Sugar. Τα ξένα ΜΜΕ αναφέρουν ότι η γιορτή για τα γενέθλια της Meghan θα γίνει στην έπαυλή της ίδια και του ζευγαριού στην περιοχή.

Meghan Markle: Στο δικαστήριο για τα εγγόνια του ο πατέρας της - Τι ακριβώς θα ζητήσει

Τα «γυμνά κέικ» είναι μια από τις σπεσιαλιτέ του συγκεκριμένου μαγαζιού, και τα στρώματα τους είναι ορατά κάτω από το γλάσο, ενώ είναι επίσης διακοσμημένα με φρέσκα λουλούδια. Μερικές από τις γεύσεις που διατίθενται είναι Vanilla Bean, Mama’s Chocolate, Strawberry Bliss, Coconut Dream και Lemon Drop.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα τους, μια τριόροφη τούρτα, για 30 επισκέπτες, κοστίζει περίπου 200 ευρώ, αλλά λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι περισσότερα άτομα θα δώσουν το παρών, η τούρτα θα κοστίσει περισσότερο.

Πονοκέφαλος για την Meghan Markle: Ο αδελφός της θα συμμετάσχει στο Big Brother!

Η Αμερικανίδα τενίστρια Serena Williams και η Amal Clooney βρίσκονται στη λίστα καλεσμένων για το πάρτι. Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle εγκατέλειψαν τη θέση τους ως βασιλείς τον Ιανουάριο του 2020. Το ζευγάρι αγόρασε το αρχοντικό τους στη Σάντα Μπάρμπαρα τον Μάρτιο, όπου ζουν με τα παιδιά τους.