Πριγκίπισσα Ευγενία: Η απάντηση για το πώς βρέθηκε ο σύζυγος της σε σκάφος με μοντέλα

05.08.2021
Πριγκίπισσα Ευγενία: Η απάντηση για το πώς βρέθηκε ο σύζυγος της σε σκάφος με μοντέλα
Το απόλυτο gossip θέμα το περασμένο Σαββατοκύριακο στα βρετανικά ΜΜΕ ήταν οι φωτογραφίες του συζύγου της πριγκίπισσας Ευγενίας, Jack Brooksbank, να βολτάρει σε ένα γιοτ φορώντας το μαγιό του, ανάμεσα σε εντυπωσιακά μοντέλα με μπικίνι. Οι φωτογραφίες του Jack στο Κάπρι έγιναν viral και προκάλεσαν πολλές πικάντικες συζητήσεις, με την Daily Mail να γράφει στον τίτλο της «Καλή τύχη Jack στο να εξηγήσεις αυτές τις φωτογραφίες στην Ευγένια». Προφανώς όμως δεν είναι αυτό που νομίζουμε.

Η μαμά της πριγκίπισσας Ευγένιας, η δούκισσα Sarah Ferguson, δήλωσε στο The One Show του BBC One ότι «Ο Jack, που ήταν στα πρωτοσέλιδα, είναι ένας άνθρωπος με μεγάλη ακεραιότητα. Είναι απλώς ένας από τους πιο αγαπημένους μου ανθρώπους και τον αποκαλώ στην πραγματικότητα, James Bond».

Συνέχισε προσθέτοντας ότι ο Τζακ εργάζεται για το Casamigos και ότι αυτό ήταν ουσιαστικά ένα ταξίδι για δουλειά:

«Είναι απλώς ένας υπερήρωας στο βιβλίο μου και είναι ένας υπέροχος πατέρας, ένας υπέροχος σύζυγος και δεν του αρέσει ποτέ να προβάλλεται, αλλά του αρέσει πάντα να είναι πίσω από τα πράγματα. Έτσι, η ιστορία, είναι τελείως κατασκευασμένη, εργάζεται ως πρεσβευτής της Casamigos ( Σ.Σ. Εταιρεία τεκίλα που ιδρύθηκε από τον Αμερικανό ηθοποιό George Clooney) και έκανε τη δουλειά του και έτσι νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό να το ξεκαθαρίσουμε για χάρη του Jack».

Aποδείχθηκε ότι ο Jack ήταν στο Κάπρι για το γιορτινό Gala της UNICEF, το οποίο χορηγούσε η Casamigos. Εν τω μεταξύ, οι άνθρωποι που συνόδευαν τον Jack στο πολυφωτογραφημένο ταξίδι με το σκάφος, ήταν επίσης συνδεδεμένοι με την εταιρεία. Λοιπόν, αυτή είναι η επίσημη δικαιολογία!

Μέχρι στιγμής, η πριγκίπισσα Ευγενία και ο ίδιος ο Jack δεν έχουν μιλήσει για τις φωτογραφίες, ακολουθώντας το βασιλικό motto «ποτέ μην παραπονιέσαι, ποτέ μην εξηγείς».

Ιδού οι επίμαχες φωτογραφίες: