Χάρι & Τσέλσι μαζί σε αγώνα ράγκμπι

10.11.2009
Ο Πρίγκηπας Χάρι (Prince Harry) και η επί χρόνια αγαπημένη του Τσέλσι Ντέιβι (Chelsy Davy) είναι ξανά μαζί - μετά τον οκτάμηνο χωρισμό τους -και με την βούλα του φωτογραφικού φακού. Το ζευγάρι έκανε την πρώτη πιο επίσημη κοινή εμφάνισή του, σε αγώνα ράγκμπι το περασμένο Σάββατο.

Ο Πρίγκηπας Χάρι (Prince Harry) και η επί χρόνια αγαπημένη του Τσέλσι Ντέιβι (Chelsy Davy) είναι ξανά μαζί - μετά τον οκτάμηνο χωρισμό τους - και με την βούλα του φωτογραφικού φακού. Το ζευγάρι έκανε την πρώτη πιο επίσημη κοινή εμφάνισή του, σε αγώνα ράγκμπι το περασμένο Σάββατο.

Ο γαλαζοαίματος Χάρι και η δικηγόρος πια Τσέλσι, έφτασαν χωριστά στον αγώνα ράγκμπι ανάμεσα στις Εθνικές ομάδες Αγγλίας και Αυστραλίας, σε παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ο ένας κινήθηκε προς τη μεριά του άλλου και έτσι πριν την ολοκλήρωση του αγώνα, το ευτυχές ζευγαράκι βρέθηκε να κάθεται μαζί, χαρίζοντας άφθονες λήψεις στους φωτογραφικούς φακούς που τους παρακολουθούσαν.

Η 24χρονη Ντέιβι έδειχνε ιδιαίτερα ευδιάθετη και συχνά έσκυβε προς το μέρος του Πρίγκηπα για να του ψιθυρίσει στο αυτί διάφορα σχόλια για τον αγώνα που έληξε εις βάρος της Αγγλίας.

Το ζευγάρι χώρισε τον περασμένο Ιανουάριο και στο διάστημα αυτό, οι δύο νέοι δεν έχασαν την στενή φιλική τους επαφή, παρόλο που συνδέθηκαν και με άλλους ερωτικούς συντρόφους.

Πρόσφατα, οι φήμες για την επανασύνδεση του ζευγαριού άρχισαν να οργιάζουν ξανά, αφού το ζευγάρι έχει πυκνώσει τις κοινές του εμφανίσεις και στα μέσα του Οκτώβρη επισκέφτηκαν μαζί το πολυσύχναστο κλαμπ "Beach Blanket Babylon" του Νότινγκ Χιλ, όπου απόλαυσαν ένα ρομαντικό δείπνο και.

Πάντως, ο συγκεκριμένος αγώνας ράγκμπι αποτελεί την πιο επίσημη πρόσφατη δημόσια εμφάνιση του 25χρονου Χάρι με την επί χρόνια αγαπημένη του Τσέλσι.

Τελευταία, ο Πρίγκηπας Χάρι πέρασε μια εκπαιδευτική περίοδο σε φάρμα στο Shropshire του Λονδίνου, όπου διέμεινε μαζί με τον αδερφό του και επίσης γαλαζοαίματο Πρίγκηπα Γουίλιαμ (Prince William).

Πλέον, ο Χάρι θα συνεχίσει την εκπαίδευσή του στην πλοήγηση ελικοπτέρων στην Αεροπορική Βάση του "Middle Wallop" στο Hampshire. Η συγκεκριμένη βάση βρίσκεται πιο κοντά στο Λονδίνο, όπου ζει και εργάζεται ως δικηγόρος η 24χρονη Τσέλσι.