Γνώρισε ή όχι την πεθερά η Μαντόνα;

11.11.2009
Στην Βραζιλία ταξίδεψε η Βασίλισσα της Ποπ Μαντόνα (Μαdonna) για να γνωρίσει τα πεθερικά της, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Daily Mail.

Στην Βραζιλία ταξίδεψε η Βασίλισσα της Ποπ Μαντόνα (Μαdonna) για να γνωρίσει τα πεθερικά της, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Daily Mail.

Η 51χρονη τραγουδίστρια πέταξε στο Ρίο με το ιδιωτικό της τζετ, παρέα με τον 23χρονο αγαπημένο της Ιησού Λουζ (Jesus Luz). Η Μαντόνα εντοπίστηκε από τους φωτογράφους να καταβαίνει τις σκάλες του αεροπλάνου ντυμένη με αθλητική φόρμα και μακό μπλουζάκι, ενώ έκρυβε τα μάτια της πίσω από μεγάλα μαύρα γυαλιά.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο σκοπός του ταξιδιού της Μαντόνα στην γενέτειρα του αγαπημένου της Ιησού, είναι να κερδίσει την συμπάθεια της πεθερά της που δεν βλέπει με "καλό μάτι" την σχέση με τον 23χρονο γιο της.

Η 37χρονη μητέρα του Ιησού, Κριστιάνα Ρεγκίνα (Cristiane Regina), κομμώτρια στο επάγγελμα, γέννησε τον Ιησού όταν ήταν έφηβη και είναι κατά 14 χρόνια μικρότερη από την Μαντόνα.

Παρόλα αυτά η Βασίλισσα της Ποπ δεν φαίνεται να πτοείται, αφού έχει αποδείξει ότι της αρέσουν τα δύσκολα. Το βράδυ της Δευτέρας, το ζευγάρι δείπνησε σε δημοφιλές εστιατόριο που σερβίρει σούσι και βρίσκεται στην κοσμική γειτονιά Λεμπλόν (Leblon) του Ρίο.

Στην διάρκεια της παραμονής της εκεί, η Μαντόνα σκοπεύει να επισκεφθεί και τον πεθερό της και νοσοκομειακό υπάλληλο, Λούις Χέϊτορ (Luis Heitor Pinto da Luz) που είναι πιστός καθολικός, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με τις δικές της θρησκευτικές πεποιθήσεις.

Δεν τυχαίο ότι η οικογένεια του 23χρονου μοντέλου είχε αντιδράσει αρνητικά στην είδηση που ήθελε το γιο τους Ιησού να ασπάζεται την αίρεση της Καμπάλα, ακολουθώντας την επιθυμία της καλής του.

Ωστόσο, η ίδια η Μαντόνα έγινε Τούρκος με το δημοσίευμα της Mirror και φρόντισε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα με δήλωση της στην εφημερίδα New York Post:

"Πηγαίνω στο Ρίο αποκλειστικά για να συγκεντρώσω χρήματα για αγαθοεργίες. Αυτό περιλαμβάνει και τη συνάντησή μου με τον Κυβερνήτη του Ρίο και την χορηγία ενός ντοκιμαντέρ που επισημαίνει τα προβλήματα της πείνας και της εξαθλίωσης των παιδιών".

Η Μαντόνα που πρόσφατα γύρισε από το Μαλάουϊ της Αφρικής, παρομοίασε τον εαυτό της με ένα "υπερήφανο λιοντάρι": "Τον χαρακτηρισμό αυτό, τον έμαθα προχθές και έγινε το αγαπημένο μου μότο", δήλωσε χαριτολογώντας η Μαντόνα, εμφανώς επηρεασμένη από το ζωικό βασίλειο της Αφρικής.

Στην ερώτηση των δημοσιογράφων για το ποιά είναι η αγαπημένη της ηλικία στους άντρες, εκείνη απάντησε γελώντας: "Θα πρέπει να είναι αρκετά μεγάλοι ώστε να ντύνονται μόνοι τους".

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι η σχέση με έναν μικρότερο άντρα είναι περιπετειώδης για να συμπληρώσει με την εξής αποστομωτική φράση: "Εννοώ... Έχετε γνωρίσει άντρες στην ηλικία μου; Συνήθως είναι παντρεμένοι ή χωρισμένοι, πλαδαροί, χοντροί και φαλακροί".