Παίρνει κοντά της τον Μουτσινά

18.11.2009
Σιγά μην καθόταν με σταυρωμένα χέρια η Ελένη Μενεγάκη. Ψύχραιμα προετοιμάζει τις αλλαγές στην εκπομπή της και, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, σε λίγες μέρες

Σιγά μην καθόταν με σταυρωμένα χέρια η Ελένη Μενεγάκη.

Ψύχραιμα προετοιμάζει τις αλλαγές στην εκπομπή της και, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, σε λίγες μέρες θα έχει μόνιμα στο πλευρό της τον Νίκο Μουτσινά!

Μια βασίλισσα δεν εγκαταλείπει ποτέ τον αγώνα. Αυτό αποδεικνύει η Ελένη Μενεγάκη, που έχοντας εδώ και χρόνια τον τίτλο της «βασίλισσας της πρωινής ζώνης» μπορεί να κλυδωνίστηκε από την επιτυχία των Σπύρου Χαριτάτου - Γιώργου Καραμέρου και του «10 με 1» στον ANT1, αλλά με έξυπνες κινήσεις εκμηδενίζει σιγά σιγά τις αποστάσεις. Άλλωστε, στα νεανικά κοινά είναι πρώτη και με διαφορά.

Ξέρει πολύ καλά ότι έχουν ολόκληρη σεζόν μπροστά τους και όλα μπορούν να ανατραπούν. Αν και το αντίπαλο δίδυμο κάνει φιλότιμες προσπάθειες και αρέσει στον κόσμο γιατί έχει τη «φρεσκάδα» του καινούργιου, εκείνη ξέρει κάθε φορά να κάνει μια κίνηση-ματ και να αφουγκράζεται το τι θέλει ο κόσμος. Με το έμπειρο μάτι της ξεχώρισε τον Νίκο Μουτσινά και φρόντισε να τον... δέσει για τη δική της εκπομπή.

Τον κάλεσε και η πρώτη τους συνάντηση στέφθηκε από επιτυχία, κάτι που δεν επιβεβαιώθηκε μόνο από τους δείκτες της AGB αλλά και από την καλή χημεία που είχαν. Το γεγονός ότι έφτασαν εκατοντάδες e-mail που την παρότρυναν να κρατήσει δίπλα της τον Νίκο την έκανε να νιώσει πιο σίγουρη για την πρόταση που ήθελε να κάνει στον Alpha.

«Φέρτε μου τον Νίκο»
Της αρέσουν το έξυπνο χιούμορ του Μουτσινά, οι βιτριολικές του ατάκες, ο τρόπος που προσεγγίζει τα θέματα. Αυτό φάνηκε όταν πήγε στην εκπομπή της ως καλεσμένος, όπως και η άνεση που έχουν μεταξύ τους. Η Ελένη δεν νοιάζεται τόσο για τα νούμερα, καθώς ήδη η διαφορά της από τους Χαριτάτο - Καραμέρο έχει πέσει μόλις στο 1,5%, αλλά για τη ζωντάνια και την καλή διάθεση του Νίκου, που δεν αφήνει τίποτα όρθιο στο πλατό. Γι’ αυτό επιμένει στους υπεύθυνους του σταθμού να τον έχει μόνιμα στον «Καφέ» της. Το ερώτημα όμως είναι τι θα γίνει με το «Δέστε τους». Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι και εκείνος θέλει σαν τρελός μια συνεργασία με την Ελένη Μενεγάκη, που σίγουρα θα ανεβάσει πολύ τις μετοχές του.

Μάλιστα, λέγεται ότι ήδη έχει βρεθεί η λύση από το κανάλι και θα εμφανίζεται κάποιες μέρες την εβδομάδα στο «Δέστε τους».

Το πόσο καλά έχουν... δέσει οι δυο τους φαίνεται κι από την τελευταία βραδινή έξοδο της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου στο «Villa Mercedes». Στην παρέα τους ήταν φυσικά ο Νίκος, με τα πειράγματα και τα αστεία μεταξύ τους να μη λείπουν και όλη την παρέα να έχει απίστευτο κέφι.