Τατιάνα - Ευαγγελατος: Κρυφό δείπνο αλά... γερμανικά

28.01.2010
Μπορεί για την ώρα να χώρισαν οι δρόμοι τους επαγγελματικά, αλλά ποιος λέει ότι θα αργήσουν να ξανασυναντηθούν; Νίκος Ευαγγελάτος και Τατιάνα Στεφανίδου σχεδιάζουν μαζί το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα.

Μπορεί για την ώρα να χώρισαν οι δρόμοι τους επαγγελματικά, αλλά ποιος λέει ότι θα αργήσουν να ξανασυναντηθούν; Νίκος Ευαγγελάτος και Τατιάνα Στεφανίδου σχεδιάζουν μαζί το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα. Ποιο θα είναι αυτό; Οι πληροφορίες μας λένε ότι το λαμπερό ζευγάρι της ελληνικής τηλεόρασης βρίσκεται σε μυστικές συζητήσεις με τον Alpha για συνεργασία από την επόμενη σεζόν. Για ενδεχόμενη συνεργασία άλλωστε φαίνεται να συζητούσαν όσοι γνωρίζουν τα τηλεοπτικά δρώμενα μόλις αντίκρισαν πρόσφατα μια ενδιαφέρουσα παρέα σε γνωστό εστιατόριο.

Δείπνο για τρεις
Ήταν στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας όταν ο άνκορμαν και η «βασίλισσα της απογευματινής ζώνης» περνούσαν διακριτικά το κατώφλι του γνωστού εστιατορίου που βρίσκεται στα βόρεια προάστια. Αλλά δεν ήταν μόνοι τους. Συνδαιτυμόνας τους ήταν υψηλόβαθμο στέλεχος του Alpha, το οποίο αυτή τη στιγμή είναι το «δεξί χέρι» του γενικού διευθυντή του σταθμού, Κριστόφ Μάινους. Από το δείπνο δεν βγήκαν βέβαια ειδήσεις, αλλά επιβεβαιώθηκε το καλό κλίμα που υπάρχει μεταξύ των δύο πλευρών και η πρόθεσή τους να συνεργαστούν.

Τα νούμερα της απογευματινής ζώνης του Alpha είναι απογοητευτικά και η λύση της Τατιάνας Στεφανίδου φαντάζει αυτή την ώρα ιδανική για τους Γερμανούς. Την ίδια στιγμή ο Νίκος Ευαγγελάτος είναι ένα πρόσωπο που μπορεί να ενισχύσει το ειδησεογραφικό προφίλ του σταθμού κάνοντας και πάλι τις επιτυχημένες του «Αποδείξεις». Μην ξεχνάμε άλλωστε πως στο κανάλι της Κάντζας δουλεύουν αρκετοί πρώην συνεργάτες του Νίκου Ευαγγελάτου, όπως ο νυν διευθυντής ειδήσεων Βασίλης Παπαδρόσος, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί και στον ΑΝΤ1 αλλά και παλαιότερα στον ΣΚΑΪ, αλλά και ο διευθυντής σύνταξης Γιώργος Ψύλλιας.

Άνθρωποι που γνωρίζουν καλά την Τατιάνα υποστηρίζουν πως δύσκολα θα ανανεώσει τη συνεργασία με τον ΑΝΤ1 για την επόμενη σεζόν και μόνο σε περίπτωση που δεν ευοδωθούν οι συζητήσεις που γίνονται το τελευταίο διάστημα.

Το σενάριο για το δελτίο ειδήσεων
Προς το παρόν το εν λόγω σενάριο συγκεντρώνει τις λιγότερες πιθανότητες, αλλά δεν θεωρείται τελείως απίθανο. Παρά την επιθυμία του «Mr Αποδείξεις» να ασχοληθεί μόνο με εκπομπή, αλλά και την ικανοποίηση που υπάρχει στην Κάντζα για τις επιδόσεις του Αντώνη Σρόιτερ στο δελτίο, κανείς δεν αποκλείει το ενδεχόμενο, εφόσον ο Ευαγγέλατος υπογράψει στην Κάντζα, να καθίσει και πάλι στην καρέκλα του κεντρικού παρουσιαστή. Υπό ποια προϋπόθεση όμως; Ως δίδυμο στο δελτίο ειδήσεων με την Τατιάνα Στεφανίδου, γεγονός που σίγουρα δεν θα άφηνε ανεπηρέαστους τους δείκτες της AGB. Άλλωστε, το μοντέλο του διδύμου έχει εφαρμοστεί στο RTL με άκρως ικανοποιητικά αποτελέσματα.