Κάιλι Μινόγκ: "Γουστάρω και κορίτσια"!

21.01.2010
Με αυτή την προκλητική δήλωση, η μικροσκοπική ποπ σταρ ανεβάζει τους σφυγμούς στα ύψη.

Με αυτή την προκλητική δήλωση, η μικροσκοπική ποπ σταρ ανεβάζει τους σφυγμούς στα ύψη.

Η 41χρονη τραγουδίστρια, η οποία έχει αστειευτεί στο παρελθόν, λέγοντας ότι θα γίνει λεσβία εξαιτίας του στάτους της ως γκέι είδωλο, έτσι κι αλλιώς, δήλωσε: "Έχω νιώσει έλξη για μερικές γυναίκες".

"Είμαι σεξουαλική επιδειξίας από χαρακτήρα και το φλερτ είναι μέρος του εαυτού μου", λέει η Κάιλι (Kylie). Αυτά που έχει να πει, όμως στη συνέχεια, θα απογοητεύσουν τους άντρες θαυμαστές της που μπορεί να την περίμεναν πιο... τολμηρή: "Παρόλο όμως που όντως έχω νιώσει έλξη για γυναίκες, δεν έκανα ποτέ κάτι με καμιά".

Η Κάιλι, που αυτό τον καιρό βγαίνει με το 31χρονο μοντέλο Αντρές Βελενκόσο (Andres Velencoso) από την Ισπανία, έκανε την παραπάνω δήλωση στο ισπανόφωνο περιοδικό "Max Mexico". Είναι η τελευταία από μια σειρά ιστορίες που συνδέουν την Μινόγκ με διάφορες... κυρίες.

Μόλις τρεις εβδομάδες πριν, επισκέφτηκε το κλαμπ "7th Heaven", ένα σικάτο στριπτιζάδικο στο Αλπικό ορεινό θέρετρο του Σαμονί (Chamonix). Δύο χορεύτριες, η 27χρονη Φέι Ο'Νιλ (Faye O'Neill) και η 20χρονη Κατρίνα Ρέντφερν (Katrina Redfern) εντυπωσιάστηκαν από το πόσο "συνεπαρμένη" έδειχνε η Κάιλι καθώς έβλεπε τις δυο τους να χορεύουν μαζί γύρω από την κολώνα στη σκηνή.

Πριν από δύο χρόνια, ακριβώς μετά τον χωρισμό της από τον Γάλλο ηθοποιό Ολιβιέ Μαρτίνες (Olivier Martinez) η Κάιλι είχε αστειευτεί μιλώντας στην εφημερίδα "Sun" για το ότι δεν υπάρχουν άντρες στη ζωή της, λέγοντας συγκεκριμένα ότι θα έπρεπε "να γίνει λεσβία".

Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι "την είχε δαγκώσει" με την συγχωρεμένη αμερικανίδα ηθοποιό Ταλούλα Μπάνκχεντ (Tallulah Bankhead). "Θα γινόμουν γκέι για εκείνη", είπε. "Ήταν μια συγκλονιστική και εξωτική γυναίκα. Είχες τόσα πολλά να θαυμάσεις σ' αυτή. Ζούσε τη ζωή της στο έπακρον, ίσως δηλαδή παραπάνω και από όσο έπρεπε. Θέλω να ελευθερώσω την Ταλούλα που βρίσκεται μέσα μου. Ο Θεός ξέρει ότι δεν μπορώ να βρω άντρα -οπότε, μπορεί να πρέπει να περάσω απέναντι".

Το 2000 η τραγουδίστρια μοιράστηκε το μοναδικό δημόσιο φιλί της με γυναίκα και συγκεκριμένα με την πρώην Spice Girl Τζέρι Χάλιγουελ (Geri Halliwell) ύστερα από έναν αγώνα μπρα ντε φερ που είχαν κατά τη διάρκεια του "Chris Evans Show". Επίσης, στην τελετή των World Music Awards του 1991, υπήρξε κάπως πιο διαχυτική με την Γκρέις Τζόουνς (Grace Jοnes).

Το 2003, έδειχνε ιδιαίτερα χαρούμενη καθώς πόζαρε με ημίγυμνες καλλονές για μια διαφήμιση ενώ το 2000 σε μια βραδιά γκέι σε κλαμπ του Λονδίνου, ο τρόπος με τον οποίο αγκάλιασε μια χορεύτρια θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ύποπτος.

Η αδελφή της Κάιλι, η 38χρονη Ντάνι (Danni) είχε πυροδοτήσει ανάλογα σχόλια μετά από επίσκεψή της στο Λονδρέζικο στιπτιζάδικο "Puss In Boots" το 2006. Εκεί, όπως κατέγραψε και τηλεοπτική κάμερα- είχε έρθει πολύ πολύ κοντά σε αισθησιακή χορεύτρια που χόρευε αποκλειστικά και μόνο για εκείνη.

Η Κάιλι έχει μεγάλη πέραση στους γκέι. Σε ένα πρόσφατο γκάλοπ της ιστοσελίδας gaygolddiggers.com στο οποίο πήραν μέρος 3.000 ομοφυλόφιλοι άντρες, η Μινόγκ ψηφίστηκε δεύτερη στη λίστα με τα γκέι είδωλα, μετά τον σταρ του ποδοσφαίρου Κριστιάνο Ρονάλντο (Cristiano Ronaldo).

Η σημερινή, πάντως, εικόνα της καυτής σεξοβόμβας απέχει πάρα πολύ από την τριζάτη, καθωσπρέπει Κάιλι, την εποχή που εμφανιζόταν στην αυστραλιανή σαπουνόπερα "Neighbours".

Είναι πια διάσημα τα κολλητά κοστούμια που φοράει στις συναυλίες της. Συγκεκριμένα, ένα καυτό χρυσό κολάν της θεωρείται τόσο σημαντικό που εκτείθεται στο Μουσείο Victoria & Albert στο Λονδίνο.

Η θέση που έχει καταλάβει παγκοσμίως η Κάιλι ως βασίλισσα της λάμψης, επιβεβαιώθηκε όταν ένα ερωτικό βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστεί για τη φίρμα εσωρούχων Agent Provocateur έφτασε τα 350 εκατομμύρια χτυπήματα στο YouTube.

Η Κάιλι πρόσφατα επιβεβαίωσε τους θαυμαστές της ότι θα κυκλοφορήσει ένα καινούριο άλμπουμ το 2010, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα ακολουθήσει και περιοδεία. Πράγμα το οποίο δίνει ελπίδες να δούμε στη σκηνή ένα σόου βασισμένο στις φαντασιώσεις της σταρ.