Πώς ο Μάνος σώζει την Εύα

31.05.2010
Έρωτες και μίση στην «Εδέμ». Ο Μάνος (Παναγιώτης Μπουγιούρης) ετοιμάζεται να κάνει... ηρωική έξοδο. Και μπορεί να άναψε φωτιές με την αποχώρησή του, αλλά σώζει την Εύα (Φαίη Ξυλά), καθώς φέρεται να είναι ο μόνος που έχει αντίγραφο από τη διαθήκη που καίει τη σατανική Αντιγόνη (Στέλλα Παπαδημητρίου).

Έρωτες και μίση στην «Εδέμ». Ο Μάνος (Παναγιώτης Μπουγιούρης) ετοιμάζεται να κάνει... ηρωική έξοδο. Και μπορεί να άναψε φωτιές με την αποχώρησή του, αλλά σώζει την Εύα (Φαίη Ξυλά), καθώς φέρεται να είναι ο μόνος που έχει αντίγραφο από τη διαθήκη που καίει τη σατανική Αντιγόνη (Στέλλα Παπαδημητρίου). Στο μεταξύ, «πόλεμος» έχει ξεσπάσει στα παρασκήνια με την αποχώρηση του Παναγιώτη Μπουγιούρη. Κάποιοι από τους ηθοποιούς είδαν με αρκετά καλό μάτι την εξέλιξη αυτή, καθώς τον τελευταίο καιρό ο πρωταγωνιστής έδειχνε ότι είχε... απομακρυνθεί λίγο από την ομάδα. Φαινόταν κουρασμένος και εκνεύριζε ορισμένους, που τον είχαν στην μπούκα του κανονιού.

Βέβαια, δεν χρειάστηκε να βγει στη... γύρα για δουλειά, αφού μεγάλο κανάλι της Κύπρου τον έχει πλησιάσει είτε για παλιά καθημερινή σειρά που «σκίζει» στο νησί της Αφροδίτης είτε για μια καινούργια, που ετοιμάζεται. Όσο για τη θέση που έμεινε ανοιχτή, γίνεται χαμός από νεαρούς ηθοποιούς που προσπαθούν να την κερδίσουν. Πάντως, όπως συζητιέται στα παρασκήνια, πρώτη επιλογή του συγγραφικού διδύμου Ακρίτα-Κυρίτση ήταν ο Γιώργος Χρυσοστόμου, ο Λουκάς του L.A.P.D, που όμως έκλεισε σε άλλη σειρά του Μega.

Kαυτές εξελίξεις και ανατροπές

«Σιδηρά κυρία» από την ερχόμενη σεζόν η Εύα, καθώς θα κερδίσει τα λεφτά από τη διαθήκη, χάρη στο γιο της. Όσο για την «Εδέμ», ελέω Μπέλου (Στέλιος Καλαθάς) θα περάσει στα χέρια της Νταίζης, που θα τους χωρέψει όλους στο ταψί. Μέσα σε όλα αυτά θα εμφανιστεί ο πατέρας του Λουκά (Παναγιώτης Πετράκης), που θα κρύβει πολλά μυστικά, ενώ επιτέλους θα γίνει ο γάμος του Λουκά με τη Νόρα (Αντιγόνη Δρακουλάκη) και θα αποκτήσουν και παιδάκι. Όσο για την Εύα, όμορφη, πλούσια και με λεφτά δεν θα μείνει για πολύ μόνη της. Θα... σκάσει νέος, ωραίος και μυστηριώδης... Οπότε, πάλι ταραχές την περιμένουν!

Αυτές τις μέρες αναμένεται να υπογράψει το νέο συμβόλαιο σύσσωμο το καστ των «Μυστικών της Εδέμ», καθώς πετυχημένη συνταγή - και μάλιστα φτηνή - δεν την αλλάζεις.