"Μες στην καλή ντίρλα" ο Γεωργαντάς!

21.02.2011
Ήταν να μην μεθύσει ο Θέμης Γεωργαντάς από τις ρακές του Γιάννη Φουκάκη. Το μεθύσι του έπαιξε παντού, γελάσαμε απίστευτα βλέποντας τον, ενώ ο ίδιος έζησε μεγάλες τηλεοπτικές δόξες. Το ίδιο και οι συνεργάτες του στην εκπομπή «Μες στην καλή χαρά»,

Ήταν να μην μεθύσει ο Θέμης Γεωργαντάς από τις ρακές του Γιάννη Φουκάκη. Το μεθύσι του έπαιξε παντού, γελάσαμε απίστευτα βλέποντας τον, ενώ ο ίδιος έζησε μεγάλες τηλεοπτικές δόξες. Το ίδιο και οι συνεργάτες του στην εκπομπή «Μες στην καλή χαρά», οι οποίοι έχουν βαλθεί μέχρι το τέλος της σεζόν να κάνουν τον έρμο... αλκοολικό! Με κάθε ευκαιρία, τον ποτίζουν, αλλά σε αυτό φταίνε και οι καλεσμένοι, που λες και είναι βαλτοί, φέρνουν στην εκπομπή πότε ρακί και πότε τσικουδιά.

Και πώς να αντισταθεί ο δυστυχής ο Θέμης; Αυτό το σαββατοκύριακο ήταν καλεσμένη η τηλεοπτική Άννα από το «Νησί» και πήγε στην εκπομπή ρακί από την Κρήτη. Να πει όχι ο Γεωργαντάς; Ήπιε τα ποτηράκια του και ήρθε σε κατάσταση ευφορίας. Την επόμενη τού είχαν τσικουδιά, τα έτσουξε κι εκεί, με αποτέλεσμα να αρχίσει πάλι τα δικά του. Όχι, αυτή τη φορά δεν είχε την τιμητική του ο Γιάννης Βασιλείου, με το «Ένα σου φιλί», αλλά η Άννα Βίσση με το «Λάμπω» το οποίο άρχισε να τραγουδάει ο παρουσιαστής.

Ωστόσο, την Κυριακή είχε και τα γενέθλια του και οι συνεργάτες του τι πήγαν και του πήραν για δώρο; Ένα μπλουζάκι που πάνω έγραφε «I Love Raki». Και αυτό σε... Love Θέμη μου, γι αυτό σε πίνει, αντί να το πιεις!!!