Real Housewives: Πούδρα, μέικ απ και μαλλιοτραβήγματα

02.03.2011
Λίγα εικοσιτετράωρα πριν την λαμπερή τους πρεμιέρα, οι "Real Housewives" του ANT1 ετοιμάζονται να κατακτήσουν τους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν την λαμπερή τους πρεμιέρα, οι "Real Housewives" του ANT1 ετοιμάζονται να κατακτήσουν τους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Μετά το Μανχάταν, το Μπέβερλι Χιλς, το Νιου Τζέρσεϊ και την Ουάσιγκτον, οι "Real Housewives" κάνουν στάση και στην Αθήνα. Πρωταγωνίστριες της εκπομπής είναι έξι γνωστές κυρίες της σόου μπιζ που πλέον θα μας αποδείξουν και πόσο νοικοκυρές είναι στην προσωπική τους ζωή.

Η κάμερα τρυπώνει σε κάθε πτυχή της ζωής τους, από τη βόλτα στο σούπερ μάρκετ μέχρι και την ντουλάπα τους. Οι 6 ελληνίδες νοικοκυρές είναι:

H Ιωάννα Σουλιώτη, η Αννίτα Ναθαναήλ, η Χριστίνα Παππά, η Ορθούλα Παπαδάκου, η Φώφη Μαστροκώστα και η Τζο Τόγκου και αισιοδοξούν να καταφέρουν να αποκτήσουν φανατικό, γυναικείο, τηλεοπτικό κοινό στις 4 Μαρτίου οπότε και κάνουν πρεμιέρα.

Η Ιωάννα Σουλιώτη, που έχει φάει τις πασαρέλες με το κουτάλι μίλησε στο Womenonly και αποκάλυψε μερικές καυτές λεπτομέρειες του ριάλιτι που έχει καθηλώσει εκατομμύρια γυναικών σε όλο τον κόσμο.

Φάκελος μεικ απ: η Ιωάννα, στα πρώτα γυρίσματα του ριάλιτι δεν πρόσεχε τόσο την εικόνα της. Κυκλοφορούσε, ειδικά μέσα στο σπίτι της χωρίς να φορά μέικ απ, όπως κάνει και κανονικά στη ζωή της. Όταν είδε βεβαια τα πρώτα πλάνα, έπαθε ένα μικρό σοκ και αποφάσισε να προσέχει περισσότερο την εικόνα της και να φροτνίζει τον εαυτό της σε συνεχή βάση, όπως έκαναν άλλωστε και οι υπόλοιπες Νοικοκυρές. Το δικό της μικρό αλλά σωτήριο μυστικό ήτν η πούδρα. Φορούσε πούδρα πάντοτε και έτσι έδειχνε φρέσκια στο γυαλί.

Φάκελος Μαλλιοτράβηγμα: οι εντάσεις και οι τσακωμοί ανάμεσα στις έξι κυρίες της εγχώριας σόου μπιζ που έπρεπε να γίνουν σχεδόν κολλητές μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ήταν αληθινοί πέρα για πέρα, εξηγεί η Ιωάννα. Καθε κόντρα που θα δούμε στα επεισόδια του σόου είναι πραγματική και πως να μην είναι άλλωστε!

Και τα παιδιά των πρωταγωνιστριών παίρνουν ρόλο στο ριάλιτι σόου, αλλά βασικό σημείο ήταν η προστασία τους στο μεγάλο βαθμό.

Φάκελος Ριάλιτι: μιλώντας πριν λίγες ημέρε στο "Έθνος" και τη Νάνσυ Νικολαϊδη, η Ιωάννα Σουλιώτη, είχε τονίσει σχετικά με το θέμα ριάλιτι:

"Προσωπικά αυτή η δουλειά για μένα δεν είναι... ριάλιτι, αλλά... «σι-ριάλιτι». Τι εννοώ μ' αυτό; Πως είναι μία δουλειά που συνδυάζει τα χαρακτηριστικά μίας σειράς και ενός ριάλιτι. Πάντως το "Housewives" με την έννοια του χαρντ-κορ ριάλιτι και του εγκλεισμού δεν είναι. Μάλιστα, η κάμερα όχι μόνο δεν μπαίνει στα πιο προσωπικά κομμάτια της ζωής μας, αλλά δεν μπαίνει καν ούτε στους πιο προσωπικούς μας χώρους. Η κάμερα στη δική μας περίπτωση δεν παρακολουθεί, αλλά ακολουθεί".

Δες και το τρέιλερ της εκπομπής που αρκεί για να σου ανοίξει την όρεξη.

Κατερίνα Π.