Γιατί η Ελένη ζηλεύει την Φαίη;

28.04.2011
Στάνταρ της Ελένης Μενεγάκη έχει χτυπήσει για τέταρτη φορά το βιολογικό της ρολόι κι εμείς ως τσακάλια που είμαστε, το πιάσαμε το υπονοούμενο. Δεν ξέρουμε όμως, αν κάποιοι άλλοι το έχουν πιάσει. Γκούχου, γκούχου.

Στάνταρ της Ελένης Μενεγάκη έχει χτυπήσει για τέταρτη φορά το βιολογικό της ρολόι κι εμείς ως τσακάλια που είμαστε, το πιάσαμε το υπονοούμενο. Δεν ξέρουμε όμως, αν κάποιοι άλλοι το έχουν πιάσει. Γκούχου, γκούχου. Αφορμή για να βεβαιωθούμε, ήταν το εξώφυλλο εβδομαδιαίου περιοδικού το οποίο φιλοξενούσε την Φαίη Σκορδά, με τον τίτλο: «Ο μικρός μοιάζει και στους δύο. Ο πολύωρος τοκετός, τα δάκρυα χαράς και οι πρώτες μέρες στο σπίτι με το μωρό».

Καρφωμένη στο περιοδικό ήτο η Ελένη, η οποία χάζευε το εξώφυλλο με έναν καημό (να τον πούμε;) με μία ζήλεια (να την πούμε;) με μία ελπίδα; Μέχρι που μας έλυσε την απορία η ίδια, λέγοντας ότι ζηλεύει πολύ την Φαίη και την σκέφτεται συνέχεια για όλη αυτή την ευτυχία που βιώνει. «Όσες φορές και να το ζήσεις, είναι το ίδιο μαγικό όπως την πρώτη φορά» έλεγε και δεν έπαιρνε με τίποτε το βλέμμα από τη φωτογραφία.

Και μετά με έναν βαθύ αναστεναγμό (όλο υπονοούμενο) είπε ένα... «αυτάααα» και για ακόμη μία φορά δεν παρέλειψε να ευχηθεί στο ζευγάρι να τους ζήσει το μωράκι. Εξάλλου και ο Γιώργος Λιάγκας φρόντισε να ευχαριστήσει την Ελένη μέσα από την εκπομπή του για ευχές που τους έστειλε. Αλλά εμείς στεκόμαστε στον αναστεναγμό της που ακόμη έχουμε στα αυτιά μας αυτό το «...ααααααα».

Ακολούθησέ μας και στο FACEBOOK/ www.facebook.com/womenonly.gr