Λείπει η Φαίη, χορεύουν τα ποντίκια...

29.04.2011
Την παροιμία «λείπει η γάτα, χορεύουν τα ποντίκια» θυμίζουν εκεί στο «Πρωινό mou» με την απουσία της Φαίης Σκορδά. Ο Γιώργος Λιάγκας και οι λοιποί είπαν να κάνουν… ανδρική υπόθεση την εκπομπή και τα κατάφεραν

Την παροιμία «λείπει η γάτα, χορεύουν τα ποντίκια» θυμίζουν εκεί στο «Πρωινό mou» με την απουσία της Φαίης Σκορδά. Ο Γιώργος Λιάγκας και οι λοιποί είπαν να κάνουν… ανδρική υπόθεση την εκπομπή και τα κατάφεραν. Έχουν ξεσαλώσει κανονικά κι άμα η εκπομπή ήτο μαγνητοσκοπημένη, θα ήταν ένα ατελείωτο… μπιμπ. Τώρα, όμως που είναι ζωντανή, οι βωμολοχίες και οι εκφράσεις που δεν αρμόζουν στην ώρα, εκτοξεύονται αριστερά και δεξιά.

Και δεν υπάρχει η Φαίη να τους μαζέψει, η οποία όσο ήταν στο «Πρωινό mou» τούς έβαζε στη θέση τους. Τώρα, όμως ποια να τους μαζέψει; Η Σάσα Σταμάτη; Μέχρι και ο Άκης ξεσάλωσε και είπε on air τη λέξη «κ*λομπαράς», αν και μόλις ο master chef κατάλαβε τι είπε, κοκκίνισε σαν το παντζάρι. Ο Λιάγκας πάλι γέλασε με την καρδιά του, σχολιάζοντας μόνο ότι παρά έκαναν ανδρική υπόθεση την εκπομπή.

Έεελα. Ένα κορίτσι το έχουν στην εκπομπή, την Σταμάτη εννοώ, αλλά τούτη είναι χειρότερη κι από τα αγόρια. Διάβαζε συνέντευξη νεαρού παρουσιαστή, φαν του ομαδικού σεξ και το σπορ το αποκάλεσε φόρα παρτίδα με το όνομα που όλοι ξέρουμε και λέμε στην καθημερινότητα μας, αλλά όχι πρωινιατικα στην εκπομπή. Βλέπω την Φαίη να επιστρέφει μία ώρα αρχύτερα.