Ο Γερολυμάτος "έφαγε" ακόμη και την Τσουρή!

02.05.2011
Η «μάχη των εφτάψυχων» δόθηκε στο Dancing with the stars, αφού στο τελευταίο live Μαρία Τσουρή και George Γερολυμάτος walker ήταν οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση. Αν και στα προηγούμενα Live, οι δυο τους έκαναν την

Η «μάχη των εφτάψυχων» δόθηκε στο Dancing with the stars, αφού στο τελευταίο live Μαρία Τσουρή και George Γερολυμάτος walker ήταν οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση. Αν και στα προηγούμενα Live, οι δυο τους έκαναν την ανατροπή και ξαπόστελναν ακόμη και φαβορί, λέγε με Μαριέττα Χρουσαλά, τούτη τη φορά δεν τα κατάφεραν.

Ήταν τελευταίοι στη βαθμολογία των κριτών, έμειναν τελευταίοι και στην προτίμηση του κοινού. Κι από του δυο, εφτάψυχος με τόνο αποδείχτηκε ο George walker. Έτσι, η Τσουρή είδε την πόρτα της εξόδου. Αν ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα ή έγινε και πάλι ανατροπή, έστω και μικρή; Μπααα... στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος. Ο Γερολυμάτος περπατά ενώ η Τσουρή έκανε τον χορό της μονοκόμματης!

Κι όταν βλέπεις κορίτσι πράμα να χορεύει σάμπα και να έχει στο βλέμμα της ζωγραφισμένη την αγωνία να μην κουνηθεί μπας και σπάσουν τα αυγά που κουβαλάει, ε τότε προτιμάς τον George walker, που κουνάει κι ένα χέρι. Αλλά με προσοχή, όμως, διότι ο Γερολυμάτος δε σπάει τον καρπό. Φαίνεται ότι ο αοιδός έχει μείνει στις ταινίες του Σταύρου Παράβα που έκανε τον γκέι –καρικατούρα κι έσπαγε τον καρπό του και νομίζει ότι όσοι κάνουν το ίδιο, τούς βγαίνει το όνομα. Τι να του εξηγήσεις τώρα;

Ο Γερολυμάτος είναι ρσενικό με Ρ κεφαλαίο. Η επιτροπή τού την είπε με τρόπο, αλλά την καλύτερη ατάκα την πέταξε ο Γιάννης Λάτσιος, όταν σε σχόλιο του Αλέξη Κωστάλα ότι ο Γερολυμάτος τα κατάφερε στη φιγούρα με το σπάσιμο του καρπού, είπε: «Μπορεί και να το έχει». Να έβλεπες βλέμμα Γερολυμάτου. Μόνο αυτό σου λέω, όλα τα money.