Γερολυμάτος: Γιατί θα λείπει από το επόμενο live;

02.05.2011
Πριν λίγες μέρες, ο Γιώργος Γερολυμάτος είχε ανακοινώσει ότι σε περίπτωση που παραμείνει την Κυριακή στο Dancing with the stars θα δήλων την παραίτηση του, επειδή έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις και δεν μπορούν να περιμένουν.

Πριν λίγες μέρες, ο Γιώργος Γερολυμάτος είχε ανακοινώσει ότι σε περίπτωση που παραμείνει την Κυριακή στο Dancing with the stars θα δήλων την παραίτηση του, επειδή έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις και δεν μπορούν να περιμένουν. Καταλαβαίνεις, το σοκ από τα νέα, ενώ η αγωνία μας ήτο αν ο αοιδός πραγματοποιήσει την «απειλή» του και αποχωρήσει από το show.

Ειδικά μετά την παραμονή του σε αυτό. Αλλά εντάξει, μπορούμε να ησυχάσουμε. Ο Γερολυμάτος θα παραμείνει, αλλά θα λείψει από το επόμενο live, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος στην «Πρωινή Μελέτη». Ο λόγος της απουσίας του; Έχει συναυλίες στο εξωτερικό με την Ορχήστρα των Χρωμάτων και θα λείπει από την χώρα από το επόμενο Σάββατο έως Τρίτη.

Για την απουσία το έχει συζητήσει με την παραγωγή, αποδέχθηκαν ότι δεν μπορεί να μη λείψει, αλλά όπως αποκάλυψε θα «τιμωρηθεί». Που σημαίνει, ότι θα πάρει ποινή δύο θέσεων. Έτσι αν στο μεθεπόμενο live βγει 5ος θα καταταγεί 7ος. «Δεν χάνω και τίποτα. Κάθε φορά τελευταίος είμαι» επισήμανε και μάς πήρε το σχόλιο από το στόμα.