Η Ζέτα πήρε το αίμα της πίσω!

02.05.2011
Άργησε, αλλά το βρήκε η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία έκανε την καλύτερη εμφάνιση για φέτος στο Dancing. Η παρουσιάστρια για πρώτη φορά όχι μόνο «έκοψε» ανάσες, αλλά πήρε τα βλέμματα του αντρικού τηλεοπτικού κοινού από τις σταρ

Άργησε, αλλά το βρήκε η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία έκανε την καλύτερη εμφάνιση για φέτος στο Dancing. Η παρουσιάστρια για πρώτη φορά όχι μόνο «έκοψε» ανάσες, αλλά πήρε τα βλέμματα του αντρικού τηλεοπτικού κοινού από τις σταρ του show και τα έστεψε πάνω της. Και δε δυσκολεύτηκε καθόλου, αφού η σιθρού ολόσωμη φόρμα της (ήταν και λίγο... Bollywood αλλά δεν μας χάλασε) είχε πάρει τα μάτια μας και τα είχε κολλήσει πάνω της.

Τέτοια αποκάλυψη από την Ζέτα, ούτε πέρσι δε θυμόμαστε να είχε γίνει και παίζει η παρουσιάστρια να απηύδησε από το τσίτσιδο των κυριών και είπε να κάνει κι αυτή την... επανάσταση της. Ε μα τι, μόνο αυτές. Αλλά δεν ήταν μόνο η φόρμα που άρεσε, αλλά η γενικότερη εμφάνιση της. Τα μαλλιά της, που έχουν ακούσει (όχι άδικα, η αλήθεια) τα σχολιανά τους ήταν πλεγμένα σε μικρά κοτσιδάκια, ενώ το μακιγιάζ σε γήινους τόνους την έκαναν... φυσικά όμορφη. Σκέτη κουκλίτσα η Ζέτα.