Πότε επιστρέφει η Φαίη στο πρωινό;

02.05.2011
Δεν ξέρουμε αν φταίει το γεγονός ότι έφυγε η Φαίη Σκορδά και οι πίσω εκτροχιάστηκαν ή ότι αυτό ήταν προγραμματισμένο από την αρχή, αλλά η παρουσιάστρια δεν θα λείψει πολύ από το «Πρωινό mou». Σύμφωνα με τον Γιώργο Λιάγκα

Δεν ξέρουμε αν φταίει το γεγονός ότι έφυγε η Φαίη Σκορδά και οι πίσω εκτροχιάστηκαν ή ότι αυτό ήταν προγραμματισμένο από την αρχή, αλλά η παρουσιάστρια δεν θα λείψει πολύ από το «Πρωινό mou». Σύμφωνα με τον Γιώργο Λιάγκα, η σύζυγος θα επιστρέψει στο πόστο της σε.. «δύο, τρεις, άντε τέσσερις εβδομάδες...».

Πιο επίσημα χείλη από του Λιάγκα δεν υπάρχουν, οπότε είμαστε έτοιμοι για την πιο σύντομη άδεια μητρότητας, αφού η Σκορδά παρέμεινε στη θέση της μέχρι την τελευταία κυριολεκτικά μέρα του τοκετού, ενώ θα επιστρέψει με το που σαραντίσει. Λίγο νωρίτερα, λίγο αργότερα, δεν έχει σημασία.

Κι αν δεν κάνουμε λάθος και ο Λιάγκας είναι σωστός στις ημερομηνίες, η Φαίη θα «σπάσει» ακόμη και το ρεκόρ της Ελένης Μενεγάκη, η οποία επίσης πήγαινε στον «Καφέ» μέχρι την τελευταία μέρα, αλλά καθυστερούσε λίγο στην επιστροφή. Τώρα, εδώ που τα λέμε, κομμάτι επιβάλλεται η επιστροφή της Φαίης μπας και βάλει μία τάξη και... πιπέρι στο στόμα όλων.