"Σφάζονται" τα φαβορί στην Γιουροβίζιον!

04.05.2011
Την ώρα που την ελληνική αποστολή απασχολεί το ραπ χορευτικό μπροστά από τον αρχαίο κίονα, άλλες αποστολές «σφάζονται» για τη γνησιότητα των χορογραφιών τους. Γιατί ναι, μπορεί ο κόσμος να καίγεται, όμως σ

Την ώρα που την ελληνική αποστολή απασχολεί το ραπ χορευτικό μπροστά από τον αρχαίο κίονα, άλλες αποστολές «σφάζονται» για τη γνησιότητα των χορογραφιών τους. Γιατί ναι, μπορεί ο κόσμος να καίγεται, όμως στην Γιουροβίζιον χτενίζονται ή καλύτερα... μαλλιοτραβιούνται.

Όπως ακούσαμε στην «Πρωινή Μελέτη», έχει ξεσπάσει άγρια κόντρα ανάμεσα στη Ρωσία και την Σουηδία με θέμα: «ποια αντέγραψε ποια». Ο Ρώσος Alexev Vorobyov (άντε να τον προφέρεις τούτον) και ο Σουηδός Eric Saade έχουν αρχίσει τα «γαλλικά» κι όπου σταθούν κι όπου βρεθούν βρίζει ο ένας τον άλλον. Ο Ρώσος πιστεύει ότι ο άλλος τον αντιγράφει παντού, από σκηνική παρουσία μέχρι στη χορογραφία. (Άμα στερούνται έμπνευσης, μπορούν να αντιγράψουν τη δική μας. Το ζεϊμπέκικο του... Δερβίση!)

Ο Σουηδός βγαίνει από τα ρούχα του κι απορεί πώς γίνεται να αντιγράψει τον «άφωνο και ατάλαντο» Vorobyov. Πάντως, η συμπεριφορά του Σουηδού έχει εκνευρίσει τα μάλα τη ρωσική αποστολή, η οποία μιλάει για καθαρή αντιγραφή της Σουηδίας στη χορογραφία τους. Τι να πούμε κι εμείς. Τούς προτείνουμε όμως μία Σολομώντεια λύση... να πάρουν τη δική μας!