Γεννητούρια στον «Καφέ»!

10.05.2011
Χαρές έχουν στον «Καφέ» της Ελένης Μενεγάκη μετά τον ερχομό του Γκουνταρα τζούνιορ. Η σύζυγος του Γρηγόρη, Ναταλί Κάκαβα τα ξημερώματα της Τρίτης έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και η χαρά του συνεργάτη της Ελένης δεν περιγράφεται

Χαρές έχουν στον «Καφέ» της Ελένης Μενεγάκη μετά τον ερχομό του Γκουνταρα τζούνιορ. Η σύζυγος του Γρηγόρη, Ναταλί Κάκαβα τα ξημερώματα της Τρίτης έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και η χαρά του συνεργάτη της Ελένης δεν περιγράφεται. Ευτυχισμένη, όμως, είναι και η παρουσιάστρια, η οποία είναι στενή φίλη του Γρηγόρη, αλλά κι εκείνη που τον εμψύχωνε στο δρόμο για το μαιευτήριο.

Τη Ναταλί την έπιασαν οι πόνοι το βράδυ της Τρίτης κι αμέσως με το σύζυγό της έφυγαν για το μαιευτήριο. Στο δρόμο, ο Γκουντάρας μιλούσε με την «έμπειρη» Ελένη, την οποία (όπως αποκάλυψαν οι ίδιοι) όταν έφτασαν τη ρώτησε πού να παρκάρει. Με τέτοιο άγχος ο άνθρωπος. Ο Γκουντάρας τζούνιορ γεννήθηκε τα ξημερώματα και ζυγίζει 3.200. Μητέρα και γιος χαίρουν άκρας υγείας, ενώ από δίπλα τους δεν έχει φύγει λεπτό ο ευτυχής πατέρας, ο οποίος το πρωί βγήκε σε τηλεφωνική επικοινωνία στον «Καφέ».