Στην... απομόνωση οι αντίπαλοι "Νησιού" και "Ζωής"!

10.05.2011
Οι κάτοικοι της Σπιναλόγκα θεραπεύτηκαν από τη λέπρα και όλοι μαζί εγκατέλειψαν το Νησί – φάντασμα. Οι νέες συγκλονιστικές εξελίξεις στη σειρά του Mega, όπως ήταν φυσικό καθήλωσαν το βράδυ της Δευτέρας το τηλεοπτικό κοινό με τα μηχανάκια

Οι κάτοικοι της Σπιναλόγκα θεραπεύτηκαν από τη λέπρα και όλοι μαζί εγκατέλειψαν το Νησί – φάντασμα. Οι νέες συγκλονιστικές εξελίξεις στη σειρά του Mega, όπως ήταν φυσικό καθήλωσαν το βράδυ της Δευτέρας το τηλεοπτικό κοινό με τα μηχανάκια της AGB να «χτυπάνε» κόκκινο. Για του λόγου το αληθές, το «Νησί» έκανε τηλεθέαση 57,6%, ενώ στα νεανικά κοινά έκανε 64%.

Αλλά το βράδυ της Δευτέρας δεν ήταν μόνο το «Νησί» που έσπασε τα κοντέρ, αλλά και η «Ζωή της άλλης», όπου επίσης οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. Η αγωνία για την αντίδραση της Ξένιας και πώς θα εκδικηθεί, κάθε βράδυ μεταφράζεται με υψηλά ποσοστά της τηλεθέασης, που φτάνουν μέχρι και 50,3% όπως την Δευτέρα.

Την ίδια ώρα τα αντίπαλα προγράμματα βιώνουν ένα... Βατερλό. Το «Μην το πεις στη νύφη» είναι κάτι σαν το... «Μην το πεις ούτε του παπά» με τα μονοψήφια νούμερα που κάνει (7,7%), όπως και η ξένη ταινία του Alpha. Μία από τα ίδια και για το Wipe Out που παίζει σε επανάληψη απέναντι από το «Νησί». Τουλάχιστον, τούτοι έχουν την παρηγοριά ότι είναι επανάληψη! Ωστόσο, ο ΑΝΤ1 τις Δευτέρες παίρνει το «αίμα» του πίσω στη ζώνη των 11, οπότε και στην τηλεοπτική παρέα προστίθενται οι «Ράδιο Αρβύλα», οι οποίοι χθες έκαναν 31,8%.