Σοκ.... Ο ΑΝΤ1 σταματάει τον Πούμπουρα;

10.05.2011
Σοκ σοκ σοκ και μόνο σοκ. Ο Σάββας ο Πούμπουρας, αυτό το «ιερό» τέρας της τηλεόρασης και η εκπομπή του «Πλάκα κάνεις» που άλλη τέτοια η τιβί δεν έχει γνωρίσει στην ιστορία της, οσονούπω θα αποτελούν παρελθόν!

Σοκ σοκ σοκ και μόνο σοκ. Ο Σάββας ο Πούμπουρας, αυτό το «ιερό» τέρας της τηλεόρασης και η εκπομπή του «Πλάκα κάνεις» που άλλη τέτοια η τιβί δεν έχει γνωρίσει στην ιστορία της, οσονούπω θα αποτελούν παρελθόν! Ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να μη δώσει το «πράσινο» φως για την επόμενη σεζόν κι έτσι ο Σάββας ο Πούμπουρας τον Ιούνιο θα μάς κουνήσει μαντήλι. Και μετά θα μας το δώσει (το μαντήλι) να σκουπίσουμε τα δάκρυα μας.

Γιατί, πώς θα βαστάξουμε τέτοια απώλεια; Πώς θα βαστάξουμε χωρίς αυτές τις ευφάνταστες του πλάκες που μας έκαναν να χτυπιόμαστε στα πατώματα σαν τα χταπόδια; Πώς θα αντέξει η ελληνική τιβί χωρίς ποιότητα στη ζωή της; Why, μα why ο ΑΝΤ1 παίρνει τέτοια απόφαση; Όπως διαβάζουμε, το κανάλι αποφάσισε να βάλει στο «ψυγείο» την εκπομπή του Σάββα του Πούμπουρα και του Δημήτρη Βλάχου για την επόμενη χρονιά κι αν είμαστε καλά (και θέλει κι ο Θεός) σε δύο χρόνια θα επιστρέψουν οι «πλακατζήδες» και θα μας ξαναρίξουν στα πατώματα από τα γέλια.

Κατάθλιψη με πιάνει. Θα αντέξουμε έναν χρόνο χωρίς να βλέπουμε ταλαίπωρους που για 500 ευρώ ανεβαίνουν στα τραπέζια και χορεύουν ή τσιτσιδώνονται στις καφετέριες; Τς τς. Βρε μπας κι έβαλαν το «δαχτυλάκι» τους οι «Νοικοκυρές»; Μήπως έκαναν τίποτε βουντού στον Πούμπουρα που βγήκε και τις ειρωνεύτηκε για την «ποιότητα» του ριάλιτι τους; Αλλά έλα που (σε περίπτωση που ισχύει το «κόψιμο») τελικά ίσχυσε το... «όποιος γελάει τελευταίος, γελάει καλύτερα»!!!