Dancing: Αποχώρησε ο Γερολυμάτος!

16.05.2011
Την έκανε με βαριά (γιατί τα ελαφριά έχουν κούραση) πηδηματάκια ο Γιώργος Γερολυμάτος από το Dancing with the stars, αφού ήταν εκείνος που αποχώρησε από το Live της Κυριακής. Ο George walker αφού «έφαγε» κόσμο και κοσμάκη

Την έκανε με βαριά (γιατί τα ελαφριά έχουν κούραση) πηδηματάκια ο Γιώργος Γερολυμάτος από το Dancing with the stars, αφού ήταν εκείνος που αποχώρησε από το Live της Κυριακής. Ο George walker αφού «έφαγε» κόσμο και κοσμάκη, ήρθε τελικά η δική του η σειρά από τη συνάδελφό του, Αγγελική Ηλιάδη.

Τούτη αποδείχτηκε σκληρό καρύδι, στέλνοντας στο σπίτι του τον φόβο και τον τρόμο του Dancing. Ο αοιδός μετά από απουσία ενός Live επέστρεψε ευδιάθετος και δριμύτερος, αλλά μη φανταστείς θεαματικές αλλαγές. Πάλι στο περπάτημα το έριξε επί σκηνής κι ας χόρευε το τραγούδι «Μένουμε πάντα παιδιά». Για... παιδί πολύ αργό. Εκτός κι αν ήταν στο στάδιο του... μπουσουλήματος!

Επειδή απουσίαζε στο προηγούμενο Live είχε μία ποινή δύο θέσεων. Αλλά τελικά αχρείαστη ήταν, αφού ο Γερολυμάτος πήρε τη χαμηλότερη βαθμολογία από τους κριτές. Τρία εξάρια κι ένα εφτάρι από την Έρικα Πρεζεράκου.