Σαμαράς: Ίδιος Βατίδου νύφη!

16.05.2011
«Άστα τα μαλλάκια σου ανακατεμένα» ήταν το τραγούδι που έδωσε η παραγωγή του Dancing with the stars στον Τρύφωνα Σαμαρά για να χορέψει, αλλά εκείνος μόνο ανακατεμένα δεν τα άφησε. Αν και είχε όλες τις προϋποθέσεις το καρέ

«Άστα τα μαλλάκια σου ανακατεμένα» ήταν το τραγούδι που έδωσε η παραγωγή του Dancing with the stars στον Τρύφωνα Σαμαρά για να χορέψει, αλλά εκείνος μόνο ανακατεμένα δεν τα άφησε. Αν και είχε όλες τις προϋποθέσεις το καρέ του το μαλλάκι να ανεμίζει στον αγέρα, ο κομμωτής προτίμησε να τα λιγδώσει και να τα κάνει κολλητά. Τρίχα δεν πετούσε, ενώ ο Τρύφων ήτο ταμάμ η Εύη Βατίδου στον γάμο της.

Το νυφικό τού έλειπε και ο... Αλέξης Κούγιας από δίπλα για να μπερδευτούμε. Μιλάμε ολόιδιο χτένισμα. Όσο για τη λογική του χτενίσματος; Μάλλον ήθελε να είναι... ρομαντικό όπως το τραγούδι. Πάντως, ο Τρύφων ήθελε να χορέψει Αλίκη Βουγιουκλάκη, άντε μία Ζωίτσα Λάσκαρη στο «Crazy girl», αλλά η παραγωγή δεν του έκανε τη χάρη. Κρίμα, γιατί θέλαμε πολύ να τον δούμε με ξανθιά χαίτη Αλίκης. Και να την τινάζει όπως η «εθνική μας σταρ»!