Μανωλίδου: για πού την προορίζει ο ΑΝΤ1;

16.05.2011
Ένα ήρεμο καλοκαίρι χωρίς επαγγελματικές σκοτούρες μπορεί να κάνει η Ευγενία Μανωλίδου, η οποία αν και είδε την πρώτη της απόπειρα παρουσίασης ζωντανού προγράμματος να στέφεται με απόλυτη αποτυχία, δεν της

Ένα ήρεμο καλοκαίρι χωρίς επαγγελματικές σκοτούρες μπορεί να κάνει η Ευγενία Μανωλίδου, η οποία αν και είδε την πρώτη της απόπειρα παρουσίασης ζωντανού προγράμματος να στέφεται με απόλυτη αποτυχία, δεν της κόστισε επαγγελματικά. Κι αυτό, διότι ο ΑΝΤ1 έσπευσε να την «καπαρώσει» για του χρόνου από νωρίς. Μη χάσει η Βενετιά βελόνι.

Έτσι, όπως διαβάζουμε επήλθε οριστική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών και η Ευγενία θα αφήσει στην άκρη τις απόπειρες παρουσίασης και θα κάνει αυτό που μπορεί καλύτερα... κριτής στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Μετά από ένα χρόνο απουσίας, ο ΑΝΤ1 αποφάσισε τον ερχόμενο Οκτώβριο να επαναφέρει το talent show, μάλλον με την ίδια σύνθεση, δηλαδή Ηλίας Ψινάκης, Βαγγέλης Περρής, Ευγενία Μανωλίδου και Χρήστος Φερεντίνος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του People, η Μανωλίδου αποδέχθηκε με τη μία και χωρίς δεύτερη σκέψη την πρόταση για τα «ταλέντα». Εμ, με τέτοια κρίση και με μία επαγγελματική αποτυχία στην πλάτη και με το ενδεχόμενο ο Γιώργος Παπαδάκης να είναι ο... Μπεν Χουρ της πρωινής ζώνης, δεν είναι για δεύτερες σκέψεις. Από το ολότελα, καλύτερα ξανά μανά κριτής. Κι ας έχεις δίπλα τον Ψινάκη να λέει τα δικά του.