Ο Κωνσταντίνος Αργυρός στα Everyday Girls του MTV

16.05.2011
«Μου αρέσει να με φλερτάρουν οι θαυμάστριες. Άλλωστε, φλερτάρω και εγώ μαζί τους».

«Μου αρέσει να με φλερτάρουν οι θαυμάστριες. Άλλωστε, φλερτάρω και εγώ μαζί τους».

Νέος, ανερχόμενος και πολύ… ερωτιάρης, ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός, γνωστός από την συμμετοχή του στο Fame story, κάθεται αναπαυτικά στον καναπέ των Everyday Girls και μιλάει για τον έρωτα, τις σχέσεις, τις θαυμάστριες που κατακλύζουν κάθε βράδυ το καμαρίνι του αλλά και για τη δουλεία του που τόσο αγαπάει!

«Θαυμάζω πολύ τον Γιάννη Πλούταρχο, ξεκινάμε εμφανίσεις αυτή την Παρασκευή 20 Μαΐου στην Θεσσαλονίκη και είμαι ενθουσιασμένος. Τον παρακολουθούσα στις πρόβες και προσπαθούσα να κλέψω λίγο από το μεγάλο ταλέντου αλλά και από τον χαρακτήρα του», εξομολογείται ο Κωνσταντίνος στη Μαριάνθη και τη Μυρτώ.

Όσο για τον έρωτα δηλώνει: «Κάθε φορά, που ερωτευόμαστε πιστεύουμε ότι ζούμε τον μεγάλο έρωτα. Μπορεί να χωρίσεις, να κάνεις μια άλλη σχέση και μετά πάλι να γυρίσεις στην προηγούμενη και να ερωτευτείς τον ίδιο άνθρωπο ξανά από την αρχή». Αν έχει κάνει τρέλες για την κοπέλα που αγαπά;

«Φυσικά, και έχω κάνει τρέλες όταν είμαι ερωτευμένος. Θυμάμαι ότι όταν ήμουν 15 χρονών περπάτησα 4 χλμ μόνο και μόνο για να δώσω μια σοκολάτα στο κορίτσι μου. Δεν είχα χρήματα και αποφάσισα με τα ψιλά που είχα να αγοράσω τη σοκολάτα αντί να πάρω το εισιτήριο για το λεωφορείο.

Όπως καταλαβαίνετε, αναγκάστηκα να περπατήσω για τουλάχιστον 3 ώρες», ομολογεί χαμογελώντας. Τι άλλο όμως έχει να εξομολογηθεί για τις σχέσεις, τον νέο προσωπικό του δίσκο και τον έρωτα που κατακλύζει τη ζωή του;

Όλες οι λεπτομέρειες, αυτή τη Δευτέρα στις 21.00 στο MTV!