Ουγγαρέζος: Πήρε φόρα & τους "τρώει" όλους!

17.05.2011
Άξιος αντικαταστάτης των ΣκορδαΛιαγκέων αποδεικνύεται ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος κρατά με επιτυχία το «Πρωινό mou». Η Φαίη απολαμβάνει τη μητρότητα, ο Λιάγκας προσπαθεί να αναρρώσει από την εγχείρηση και ο Ουγγαρέζος

Άξιος αντικαταστάτης των ΣκορδαΛιαγκέων αποδεικνύεται ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος κρατά με επιτυχία το «Πρωινό mou». Η Φαίη απολαμβάνει τη μητρότητα, ο Λιάγκας προσπαθεί να αναρρώσει από την εγχείρηση και ο Ουγγαρέζος κρατά την εκπομπή στην κορυφή. Μην επιστρέψει το ζεύγος και παραλάβει... στάχτη και μπούρμπερη.

Αν και πολλοί θα περίμεναν ότι ο Ουγαρέζος δεν θα τα κατάφερνε (ήταν και η περσινή άσχημη εμπειρία) και η απουσία των Σκορδαλιά θα ήταν η καλύτερη (και μοναδική) ευκαιρία των αντιπάλων να ανακάμψουν σημαντικά, έπεσαν έξω στις προβλέψεις τους. Το «Πρωινό mou» χωρίς κόπο διατηρείται στην κορυφή, έχοντας μάλιστα και μία απόσταση ασφαλείας από ΚαραμεροΧαριτάτους και Ελένη Μενεγάκη.

Για του λόγου το αληθές, τρίτη μέρα χωρίς τον Λιάγκα και η εκπομπή έκανε τηλεθέαση 23,3% στο σύνολο ενώ στα νεανικά κοινά 25,4%. Οι ΚαραμεροΧαριτάτοι ανέβασαν στο σύνολο τα νούμερα κάνοντας; 18,4%, αλλά στα νεανικά φέτος δεν πείθουν με τίποτε πιάνοντας μόλις τη βάση, 10,8%. Η Ελένη πάλι κλασικά τρίτη με 14,2%, αλλά με τη διαφορά ότι χθες είχε ανεβασμένα ποσοστά στα νεανικά κοινά με 18,5%.