DWTS: Το δράμα των σταρ με την τουαλέτα!

17.05.2011
Ένα δράμα ζούνε οι stars του Dancing και πού να βρεθεί άνθρωπος να τους συμπονέσει. Να νιώσει την αγωνία τους όταν θέλουν να πάνε τουαλέτα και να μην μπορούν και το φόβο τους ότι θα τα κάνουν πάνω τους.

Ένα δράμα ζούνε οι stars του Dancing και πού να βρεθεί άνθρωπος να τους συμπονέσει. Να νιώσει την αγωνία τους όταν θέλουν να πάνε τουαλέτα και να μην μπορούν και το φόβο τους ότι θα τα κάνουν πάνω τους. Την αποκάλυψη – σοκ, ότι δηλαδή οι stars δεν μπορούνε να πάνε τουαλέτα την έκανε (ποια άλλη;) η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία μέσα από την εκπομπή της, μας ενημέρωσε σχετικά.

Η αλήθεια είναι ότι δεν μας είχε περάσει καν από το μυαλό τι γίνεται με το θέμα της τουαλέτας, αλλά βλέποντας κυρίως τις γυναίκες – stars του show δεν μπορούσαμε να φανταστούμε τις δυσκολίες που περνάνε. Αλλά όπως εξήγησε, η Μελέτη τα ρούχα (αυτό το ελάχιστο ύφασμα βρε αδελφέ) ράβονται πάνω τους και συγκεκριμένα στα εσώρουχα τους, ώστε κατά τη διάρκεια του χορού να μην έχουν κανένα ατύχημα.

Αυτό, λοιπόν, σημαίνει ότι άμα τους έρθει να πάνε προς νερού τους, το κάνουν... αβα βα, διότι για ένα «ψιλό» πρέπει να κόψουν κλωστή να ράψουν κλωστή και που χρόνος για τέτοιες πολυτέλειες. Έτσι, για να διευκολυνθούν και οι ίδιες, δεν πίνουν νερό. Δράμα, δεν το συζητώ. Και δε θέλω να σκεφτώ καθόλου το ενδεχόμενο να της πιάσει το άλλο, που είναι πιο γρήγορο και από το.... «άλλος»!