Κορινθίου: Θα κάνει στριπτίζ στην Κύπρο!

17.05.2011
Διαθέτει ένα από τα πιο εντυπωσιακά και σέξι κορμιά της ελληνικής showbiz κι ας είναι μάνα ενός παιδιού 2 χρονών. Κι ένα τέτοιο κορμί δεν είναι για να το κρύβεις. Εξάλλου στο παρελθόν, μόνο δεν το έκρυβε, αφού οι γυμνές

Διαθέτει ένα από τα πιο εντυπωσιακά και σέξι κορμιά της ελληνικής showbiz κι ας είναι μάνα ενός παιδιού 2 χρονών. Κι ένα τέτοιο κορμί δεν είναι για να το κρύβεις. Εξάλλου στο παρελθόν, μόνο δεν το έκρυβε, αφού οι γυμνές και αισθησιακές φωτογραφήσεις που έχει κάνει δεν ήταν και λίγες. Ο λόγος για την Μαρία Κορινθίου, η οποία επιστρέφει στις τηλεοπτικές επάλξεις, αλλά από τη συχνότητα κυπριακού καναλιού αυτή τη φορά.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Κορινθίου συμφώνησε με το Sigma της Κύπρου και από την επόμενη σεζόν θα υποδύεται μία στριπτιζέζ. Οπότε, καταλαβαίνεις ότι λόγω... δουλειάς η Μαρία θα είναι τα μάλα αποκαλυπτική. Τύφλα να χει μπροστά της η Ντέμι Μουρ. Μόνο που δυστυχώς για εμάς, δεν θα απολαύσουμε τα κάλλη της ηθοποιού.

Όσο για το στόρι της σειράς; Η 32χρονη ηθοποιός θα ερωτευτεί έναν μεγαλύτερο της σε ηλικία άνδρα, τον οποίο όπως μαθαίνουμε θα υποδύεται ο πατέρας του Τόνι Δημητρίου, Κώστας!