Παραλίγο ροντέο το "Πρωινό mou"!

17.05.2011
Άναψαν τα αίματα το πρωί στο «Πρωινό mou» κι ας είναι καλά ο... Στρος Καν! Η ιστορία του με την καμαριέρα φοριέται πολύ και παντού και δεν γίνεται να μην ασχοληθούν με το θέμα και τα... Λιαγκόπαιδα

Άναψαν τα αίματα το πρωί στο «Πρωινό mou» κι ας είναι καλά ο... Στρος Καν! Η ιστορία του με την καμαριέρα φοριέται πολύ και παντού και δεν γίνεται να μην ασχοληθούν με το θέμα και τα... Λιαγκόπαιδα. Και μπορεί να πιστεύεις εσύ ότι χωρίς τον Λιάγκα δεν έχει γούστο η ανάλυση Στρος Καν, αλλά όσο υπάρχει η Σάσα Σταμάτη δεν βαριόμαστε ποτέ!

Παραλίγο να το κάνει ροντέο το πρωί της Τρίτης η εν λόγω, με μία της και μόνο ατάκα. Εξάλλου, δεν χρειάζεται να κάνει κάτι παραπάνω. Εκεί, λοιπόν, που σχολίαζαν όλοι την περιπέτεια του Στρος Καν με την καμαριέρα, εκφράζοντας τη δική τους άποψη ή θεωρία συνομωσίας (ναι γιατί δεν μπορούν τα λιαγκόπαιδα να μιλήσουν για συνομωσίες;) είπαν να ελαφρύνουν την κουβέντα.

Έτσι, ρώτησαν την Βίκυ Παγιατάκη αν της αρέσει ο Στρος ως άντρας. Η αστρολόγος απάντησε: «Δεν θα το έλεγα....». Αλλά πριν ολοκληρώσει, πετάγεται ο «Mr. Bean: υπέρτατη καταστροφή του Πρωινό mou», Σταμάτη και λέει: «Τι να της κάνει ο Στρος Καν; Θέλει τεκνά η Παγιατάκη»! Άνοιξε πέτρααααα να κρυφτώωωωω, την Βίκυ να μη δωωωωω. Γιατί, το βλέμμα που πήρε η αστρολόγος από την ατάκα της Σταμάτη καλύτερα να μην το αντικρίζεις. Μία που πέφτεις πάνω του και μία που γίνεσαι το... άγαλμα του Πουλόπουλου! Σου παγώνει το αίμα στο δευτερόλεπτο.