Ο Τρύφων "έφαγε" και τη Ναταλία Δραγούμη!

23.05.2011
Έναν έναν τους «τρώει» ο Τρύφων Σαμαράς τους stars στο Dancing, ο οποίος έχει βάλει πλώρη για τον μεγάλο τελικό. Και παρόλο που είναι και συμπάθεια μας, αν υποψιαστούμε ότι τούτος θα είναι και ο μεγάλος νικητής

Έναν έναν τους «τρώει» ο Τρύφων Σαμαράς τους stars στο Dancing, ο οποίος έχει βάλει πλώρη για τον μεγάλο τελικό. Και παρόλο που είναι και συμπάθεια μας, αν υποψιαστούμε ότι τούτος θα είναι και ο μεγάλος νικητής του show, τότε μαζί με τους Μεταξόπουλους (Φώτη και Πάνο) θα φάμε τα μουστάκια μας.

«Θύμα» του Σαμαρά στο live της Κυριακής έπεσε η Ναταλία Δραγούμη, η οποία αν και ήταν σαφώς καλύτερη από τον συμπαθέστατο κομμωτή, είδε την πόρτα της εξόδου. Και δεν είναι τούτο το μόνο κουλό της βραδιάς. Ο Σαμαράς που έκανε τη χειρότερη εμφάνιση ούτε καν δεν έφτασε στο «χείλος» της αποχώρησης, αφού (άκουσον άκουσον) τα δύο τελευταία ζευγάρια προς αποχώρηση ήταν η Δραγούμη και ο Κώστας Μαρτάκης.

Το απίστευτο, δεν το συζητώ. Πάντως, η Δραγούμη (συγκέντρωσε τη δεύτερη χαμηλότερη βαθμολογία από τους κριτές) ήταν σίγουρη ότι εκείνη θα αποχωρούσε. Τι κι αν ο Τρύφων ήταν τελευταίος με 29 βαθμούς; Το σκηνικό είχε επαναληφθεί και η ηθοποιός ήξερε τι την περίμενε. Η Ζέτα Μακρυπούλια στην έναρξη του live ανακοίνωσε ότι την Πέμπτη 2 Ιουνίου θα γίνει extra Dancing, όπου τη βραδιά εκείνη θα αποχωρήσουν δύο ζευγάρια.