Ο Λιάγκας επέστρεψε, η Φαίη έμεινε σπίτι!

23.05.2011
Χαρές, πανηγύρια και μπόλικη συγκίνηση είχε το μενού του «Πρωινού mou» με την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα. Τα Λιαγκόπαιδα πέταξαν τη σκούφια τους με το που έσκασε μύτη το... Big boss και είπαν να

Χαρές, πανηγύρια και μπόλικη συγκίνηση είχε το μενού του «Πρωινού mou» με την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα. Τα Λιαγκόπαιδα πέταξαν τη σκούφια τους με το που έσκασε μύτη το... Big boss και είπαν να θυμηθούν τις παλιές καλές μέρες, όταν η παρέα σχολίαζε με τον ιδιαίτερο τρόπο της τους πάντες.

Η αρχή, όμως επεφύλαξε μπόλικη συγκίνηση. Μία που είδαμε τα βουρκωμένα από τη συγκίνηση μάτια του Δημήτρη Ουγγαρέζου και μία που νιώσαμε έναν κόμπο στο λαιμό μας. Σνιφ, σνιφ. Βλέπεις, ο Λιάγκας ευχαρίστησε τους πάντες που του συμπαραστάθηκαν στις δύσκολες ώρες που πέρασε, αλλά όταν έφτασε στον Ουγγαρέζο, έκανε ειδική μνεία. «Θέλω να ευχαριστήσω τον πολύ καλό μου φίλο, τον Δημήτρη Ουγγαρέζο που μαζί με την ομάδα κράτησαν ψηλά την εκπομπή όσο έλειπα εγώ με την Φαίη» έλεγε ο presenter και ο πολύ καλός φίλος Ουγγαρέζος είχε γίνει μοκέτα να την πατήσεις από την τόση συγκίνηση.

Πάντως, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, ο Ουγγαρέζος όσες μέρες έλειπε το ζεύγος, δεν έχασε έδαφος και παρέμεινε σταθερά κι εύκολα στην κορυφή. Όσο για τη Φαίη; Όπως κατάλαβες, δεν επέστρεψε μαζί με τον σύζυγο, επειδή όπως είπε εκείνος δεν ένιωθε ακόμη έτοιμη. Σύντομα, όμως θα επιστρέψει στη θέση της, ενώ όπως είπαν στην «Πρωινή Μελέτη» αυτό θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα.