Πώς το "Νησί"... σάρωσε και τους "Αρβύλα"!

24.05.2011
Βραδιά Νησιού ήταν η Δευτέρα, αφού το φινάλε της σειράς καθήλωσε τους τηλεθεατές στο Mega και δεν το κούνησαν ρούπι ούτε και για χάρη των «Ράδιο Αρβύλα». Τι σημαίνει αυτό; Μετά το φινάλε του «Νησιού»

Βραδιά Νησιού ήταν η Δευτέρα, αφού το φινάλε της σειράς καθήλωσε τους τηλεθεατές στο Mega και δεν το κούνησαν ρούπι ούτε και για χάρη των «Ράδιο Αρβύλα». Τι σημαίνει αυτό; Μετά το φινάλε του «Νησιού» ο Γιάννης Πρετεντέρης είχε καλεσμένους στην «Ανατροπή» τους συντελεστές της σειράς. Από τη συγγραφέα, το σκηνοθέτη, μέχρι τους λαμπερούς πρωταγωνιστές.

Και το ενδιαφέρον του κόσμου ήταν τόσο μεγάλο (έπαιξε ρόλο και η συγκίνηση που μας συνεπήρε) που στη ζώνη 11 με 12 το βράδυ έγινε η μεγάλη... ανατροπή: Ο Πρετεντέρης κέρδισε με διαφορά την παρέα του Αντώνη Κανάκη.

Έτσι, η «Ανατροπή» έκανε τηλεθέαση 36,9% στο σύνολο και 35,6% στα νεανικά κοινά, που κατά κανόνα είναι φαν των «Αρβύλα». Όσο για τη σατιρική εκπομπή του ΑΝΤ1; Έκανε 20,1% στο σύνολο και 27,2% στα νεανικά κοινά. Μιλάμε ο Πρετεντέρης έζησε μεγάλες στιγμές.