Βουλγαρική "εισβολή" στην τιβί!

04.06.2011
Πέρυσι το καλοκαίρι είχαμε την «εισβολή» των Τούρκικων σήριαλ στην ελληνική πραγματικότητα. Η αρχή είχε γίνει με τις «Χίλιες και μία νύκτες» κι αφού ο παράφορος έρωτας του Ονούρ και της Σεχραζάτ καθήλωσε

Πέρυσι το καλοκαίρι είχαμε την «εισβολή» των Τούρκικων σήριαλ στην ελληνική πραγματικότητα. Η αρχή είχε γίνει με τις «Χίλιες και μία νύκτες» κι αφού ο παράφορος έρωτας του Ονούρ και της Σεχραζάτ καθήλωσε εκατομμύρια Έλληνες, η έλευση κι άλλων σειρών από τη γείτονα χώρα ήτο θέμα χρόνου.

Φέτος, θα έχουμε μία νέα «εισβολή» και το πρωτότυπο εδώ είναι ότι η νέα σειρά που θα κάνει πρεμιέρα στον Alpha, θα είναι από τη Βουλγαρία. Τούτη θα είναι η πρώτη φορά που θα δούμε τηλεοπτική παραγωγή από τη γειτονική μας χώρα, αφού παραμένει για τους Έλληνες μία άγνωστη αγορά.

Αν τα βουλγάρικα σήριαλ εξελιχθούν σε μόδα, όπως καλή ώρα έγινε με τα τούρκικα, θα δείξει. Κοντή γιορτή αλληλούια και συγκεκριμένα, σε ένα μήνα από τώρα. Τότε, δηλαδή θα κάνει πρεμιέρα – σύμφωνα με το TV Zapping – η δραματική σειρά «Staklen Dom» ή αλλιώς «Γυάλινος κόσμος». Πρόκειται για παραγωγή του 2010 που προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία στη Βουλγαρία, την Τουρκία κι άλλες βαλκανικές χώρες, ενώ διαδραματίζεται στη σύγχρονη Σόφια. Κι εννοείται ότι έχει μπόλικους έρωτες, ίντριγκες, μίση και πάθη.